Garderobe mladosti moje mame (jer me rodila s 20) su majica, traperice i tenisice za vrijeme nakon posla. Ne sjećam se što je oblacila na poslu ali sigurno nisu bile kosuljice lancici i hlače na crtu. Uglavnom slicno kao ja danas i kao moja djeca.Mozda je ipak do socijalnog okruzenja a ne do godišta rođenja.
Posljednje uređivanje od sillyme : 14.03.2019. at 09:22
Ma samo ti daj
Meni je taj dress code neprimjenjiv. Pa sva sreća da je nepostojeći.
Btw, kad smo već kod HNK, puno sam boljih predstava pogledala u masu drugih kazališta nego što sam ih u HNK.
Kome onda iskazujem poštovanje haljinom i štiklama? Zgradi?
Ako je umjetnost da se glumica gola tušira na pozornici HNK, onda su i moje traperice prigodna odjeća.
Mislim, sve je to relativno.
je, pa nisam ja znala da bu ona gola u kadi kad sam išla to gledati
al dobro, štikle sam htjela za sebe i radi sebe, ne samo zbog toga što konačno idem u HNK
jer stalno imam osjećaj da sam obučena bez veze i htjela bih imati neki stil, a nemam ga i ne ide mi nikako ni uz sav moj trud
Meni je ostalo to lijepo oblačenje za HNK u tako dobrom sjećanju.
Mama me vodila inače jako puno u kazalište. U HNK smo odgledale valjda sve što se moglo. Bilo je to prije 30-tak godina. Meni je to bio takav doživljaj, beskrajno sam uživala, to su mi najljepša sjećanja iz djetinjstva.
Uvijek bi se sredile. Meni bi obukla neku suknjicu, košuljicu, lakirane cipelice. Ona je uvijek imala neki kostimić i pismo torbicu. Ništa pretjerano, ali ljepše nego inače. Prije 30 godina su svi bili tako sređeni i to je bio kao neki bonton. Da si tada došao u trapericama vjerojatno bi izazvao skandal.
Ja si ni danas ne mogu pomoći, ostalo mi to kad idem u HNK. Nije to ništa pretjerano ali nisu ni traperice.
Posljednje uređivanje od mitovski : 13.03.2019. at 15:40
ništa, sirius, od sad u HKN idemo skupa, pa ćemo se zajedno osjećat overdressed, al baš nas briga![]()