Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Agrum avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Mitovski bravo za curku!! Upravo to kaj si napisala vezano za krivnju, taj prokleti osjećaj krivice me cijelo vrijeme prati. I to kaj veliš za neke norme, počevši od razno raznih pedagogija koje se promoviraju putem neta, a boli glava koliko ih je, razno raznih savjeta i onda kad svoje dijete ne možeš ukalupiti u te neke norme koje su društveno prihvatljive, zapitaš se gdje sam pogriješila. A daješ sve od sebe. Peterlin, upravo zato i ne želim kod vrtićkog psihologa jer osjećam da me osuđuje jer je moje dijete imalo problem sa prilagodbom, jer nije baš socijalizirano, znaš kad jednostavno s nekim ne možeš otvoreno komunicirati. A u startu sam im rekla da je mali osjetljiv i da će biti dosta teško i molila ih da mi (zapravo njemu) daju više vremena kod prilagodbe jer sam si mogla priuštiti i pola godine sjediti s njim u sobi dok se ne oslobodi. Ali one su sve bile jako pametne pa je dijete završilo prilagodbu nakon godinu dana. A kaj se tiče aktivnosti, stvarno sam kreativna i potpuno sam predana obitelji tako da mu izbora ne fali. Ima nas puno doma, veliko dvorište, mama moja je umjetnica i glina mu je dostupna svakodnevno, betonira s dedom, tačke, vrt, lišće, mah, voli raditi. Kuhamo, pečemo pizzu. Hvala ti na trudu oko popisa aktivnosti. Na ovom dijelu oko mira u kući bi jedino mogli poraditi..
    Posljednje uređivanje od Agrum : 18.03.2019. at 13:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •