Ej pa evo bila sam na pregledu i dobra stvar je da je ispalo da je to krvarenje ostatak implantacijskog krvarenja i kaže moj ginekolog da nije tad jedino kad krvarimo, da kako se rasteže maternica i plod se bolje prima da je normalno da s vremena na vrijeme bude sukrvice. Izvadio je još sluzi i nigdje nije bilo niti malo krvi, što je dobro. Vidio je gestacijsku i žumanjčanu vrećicu, ali je plod premali da se išta konkretnije vidi ili čuje srce.
E sad ono šta je mene skroz zbunilo i malo zabrinulo (naravno) je to što je prema njegovom mjerenju veličine vrećice plod star 4t1d, a trebao bi biti po mojoj procjeni zbog ovulacije 5t0d i po njihovoj 5t3d. On me uvjeravao da je to ok, da nekad kasnije dođe do ovulacije, da ne vjerujem aplikacijama koje kažu koliko je plod star, da se to tako ne gleda, ali nije mi jasno. Pa ako je po prvom danu zadnje menstruacije, onda bi trebao biti 5t3d. Kako sad odjednom ne mora biti tako, možda je 4t1d i da to bude normalno?
Ja osobno mislim da želi da budem mirna i da se ne brinem i da je zato to rekao, ali realno da je plod manji nego što bi trebao biti i bojim se da je to naznaka sličnog scenarija kao i prošli put.