Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1935

Tema: Odbrojavanje 5/2018 by sarasvati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj EmaG. prvotno napisa Vidi poruku
    Po ovulaciji (odnosno kad je bio peak) bi trebala biti 5t0d iliti 4t7d, kak ko gleda.
    U tom slučaju razlika je 5-6 dana.

Ah ne znam, pokušat ću se pripremiti za najgori scenarij, ali mislim da onda uzimam malo pauzu, previše mi malo svega.
    Ema, ne znam zašto se plašiš, odlično je što ti je vidio GV i ŽV, i da je plod u maternici...za veličinu ne brini to nikad nije pouzdano....uživaj i opusti se

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Citiraj chicha prvotno napisa Vidi poruku
    Ema, ne znam zašto se plašiš, odlično je što ti je vidio GV i ŽV, i da je plod u maternici...za veličinu ne brini to nikad nije pouzdano....uživaj i opusti se
    Ma chicha plašim se jer je tako bilo i s prvom trudnoćom kad je plod uvijek bio manji nego je trebao biti i onda sam ga izgubila. Ali probat ću ne uspoređivati i biti sretna šta je uopće uspjelo.

Justme, nemoj da ti bude bed tu s nama podijeliti takve stvari. Ovo što kažeš da znaš da nije nešto najstrašnije šta si prošla, ali da se nekad samo želiš požaliti nekome... jednom sam čula jednu ženu koja je rekla da reći nekome da ne bi trebao biti tužan jer je drugima gore nego njemu je isto kao i reći nekome da ne bi trebao biti sretan jer je netko drugi sretniji od njega.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •