-
šminkam se iako se ne znam baš dobro našmikanti. znam to i sama, a to mi kaže i kćer kojoj je šminka opsesija i mogla bi valjda cijeli dan provesti u dućanima sa šminkom. zato ne pretjerujem. stavim tekući puder i to onom spužvicom što sliči na jaje
, trenutno imam neki maybelline matte pores, rumenilo, malo korektora za podočnjake, osjenčam obrve jer imam užasno rijetke toliko da se bavim mišlju otići na ono japansko iscrtavanje. već sam se jednom bila naručila, ali su me prestrašili da ću ličiti na klauna s tim pa sam odustala, a i nije baš jeftin sport. stavim maskaru, sjenilo vrlo rijetko jer imam spuštene kapke pa ne znam to lijepo napraviti i naravno ruž za usne. imam ih raznih, od jeftinih do skupih i sa svakim imam problem da ga vrlo brzo pojedem ili mi se razmaže pa to ružno izgleda. ili se upije u djelove gdje su mi usnice sklone pucanju, a ostatak se skine. stalno moram popravljati pa me to već nervira.
često imam trajni lak na rukama, a ljeti ne bi bez laka na nogama izašla vani da me puškom gone. zimi me nije toliko briga, stalno sam u čarapama pa čak i dok spavam 
najviše zapravo trošim na kosu jer imam dugu plavu kosu pa kupujem onaj šampon protiv žutila, razne kreme, maske i regenaratore protiv suhih vrhova.
par puta godišnje me našminka kćer i onda to uključuje sve ovo drugo što je riri nabrojala. meni je to previše za i popamtiti, a kamoli staviti na sebe
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma