Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
Sto su to primeri, highlighteri, bb, cc, veil? Malo edukacije molim .
to ti je ina sve ono od cega ne izgledas nasminkano, nego lijepo i svjeze. i nepovrsno!

primer ti lijepo poslije kreme zagladi kozu, te po potrebi, da glow, smanji pore, makne sivilo, itd.. (dakle uzmes onaj koji ti najbolje odgovara) mozes ga nositi samog, na njega staviti tekuci puder, ili bb cc dd, ili puder u prahu.
oni su svi vec i njegujuci (kao i vecina dobrih tekucih pudera danas, a i onih u prahu)

kreme bb cc i dd su kombinacija njege, dakle kreme seruma, te pudera, odnosno pigmenta, koji prikriju sitne nesavrsenosti, te daju onaj zdravi glow, odnosno matiraju ako imas masnu kozu. odlicne su za zreliju kozu, jer se ne uvlace u pore, te ne izgledaju kao maska, odnosno ako su dobre kvalitete, te pogodis onu koja ti odgovara, uopce se ne vide.
uz to obicno imaju i zastitni faktor, pa pokrijes sve korake u jednom, sada u proljece i ljeto, ja stavim ujutro serum i onda jednu od onih gore nabrijanih bb ili cc. i primer ako se sjetiim, odnosno ako sam spavala samo par sati.

vremenski je to nista, ja sam gotova sa svim (ukljucujuci rumenilo i ruz za 3- 5 minuta.