Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Agrum avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Ali bih se sigurno davno raspitala i je li potrebno intervenirati. Ne na forumu, negu bih tražila prvo individalni sastanak u vrtiću i razgovarala s prijateljima iz srodnih struka. Ja mislim da bih to platila, usprkos nehumanim cijenama, ali ne mogu suditi o tuđoj situaciji, koliko je netko na rubu.
    Bili smo svojedobno u Polilinici za zaštitu djece na procjeni koju mi nude i sada na Erf-u. Navedeno sam već spomenula. Nemam prijatelje srodnih struka, osim mamu koja je odgajatelj i ne uviđa problem kod malog, a u vrtiću su rekli da je prezaštićen, isto sam već navela.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Agrum prvotno napisa Vidi poruku
    Bili smo svojedobno u Polilinici za zaštitu djece na procjeni koju mi nude i sada na Erf-u. Navedeno sam već spomenula. Nemam prijatelje srodnih struka, osim mamu koja je odgajatelj i ne uviđa problem kod malog, a u vrtiću su rekli da je prezaštićen, isto sam već navela.
    Ma ne vide odgajatelj takve stvari, ja mislim. Našem su se u nekom trenutku začepile uši, a tete su rekle da je neposlušan.

Oprosti za prijatelje srodnih struka, nisam te htjela prozivat na red. Meni se čini da ih površno dosta poznajem pa sam pogrešno zaključila da je to uobičajeno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •