Pokazuje rezultate 1 do 50 od 210

Tema: Tromesecna beba / Zabrinuta mama moli za iskustva

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Worried prvotno napisa Vidi poruku
    Zacrnila si dio koji ti odgovara. Zacrni do tocke recenicu. Naglasila sam da je to dok bebu drzim. I vec sam pisala i uostalom javila sam se maji cija se beba ponasa isto kao moja. Trazim ovdje iskustva mama koje imaju slican problem, a ne trazim da mi netko vadi iz konteksta moje recenice. Ja ne izmisljam na svoje dijete i nije mi uopce ni drago da o njemu ovdje pisem, tako da ako mi nemate sta reci sa vasim iskustvom slicnim, slobodno me zaobidjite.

Ako pretražiš forum o postporođajnoj depresiji, naći ćeš dovoljno mojih postova o meni vrlo bliskoj osobi koja je videla na svojoj bebi sve one probleme koje niko drugi nije video- ni muž, niti rodbina, niti doktori. Jer problemi nisu postojali. Ali je postojala postporođajna depresija, uspešno izlečena jednom kada je konačno prepoznata.
    Meni svaki vaš post, svih vas učesnica na ovoj temi, zvuči vrlo vrlo slično kao svojevremeno ta, meni bliska osoba.

Čak i ako kod vaših beba postoje nekakve realne buduće poteškoće, one mogu imati toliko razne uzroke, od oftalmoloških pa nadalje, da ja zaista ne vidim kako bi moglo biti dobro za vas i za bebe da toliko energije i snage gubite na analiziranje i najsitnijih detalja vezanih za pogled bebe.
    Posljednje uređivanje od pulinka : 09.04.2019. at 16:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •