Results 1 to 50 of 1758

Thread: Ikea

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Kosjenka's Avatar

Kupujemo ormar prvorođenom. Već sam složila pax i sada vidim da je i stuva na akciji. Stuva mi je nešto ljepša i malo povoljnija što ne igra značajnu ulogu. Za pax sam sa više strana čula pohvale, a stuvu nitko od mojih poznanika nema.
    ima li itko stuva ormare,kakve su kvalitete?

Cathy's Avatar

Quote Originally Posted by Kosjenka View Post
    Kupujemo ormar prvorođenom. Već sam složila pax i sada vidim da je i stuva na akciji. Stuva mi je nešto ljepša i malo povoljnija što ne igra značajnu ulogu. Za pax sam sa više strana čula pohvale, a stuvu nitko od mojih poznanika nema.
    ima li itko stuva ormare,kakve su kvalitete?
    A da li si ih vidjela uživo? Meni je Stuva mala u odnosu na Pax.

Kosjenka's Avatar

Quote Originally Posted by Cathy View Post
    A da li si ih vidjela uživo? Meni je Stuva mala u odnosu na Pax.
    Nisam vidjela. zato i pitam. Djeluje malo manje. Mislili smo dva ormara od 196 cm visine uzeti, no zasada je ipak pax na prvom mjestu.

sillyme's Avatar

Pipa za kuhinju - crkla nakon 4g, srećom garancija na 10g i imali smo racun
    Malm ladicar - oštećena boja na ladici, naravno nakon što složis pol ormarica neda ti se opet rastavljati, pa smo uspjeli sloziti da se ne vidi
    Pax ormar - očajan izbor fronti za niski ormar, na kraju smo kupili za visoki i dali ga kod stolara skratiti.

Opet neke stvari su ispale ok, kallax, mickie, mamut,... Vrlo često stvar sreće. Ali da tražim nešto baš dugo izdrzljivo i kvalitetno ne bi išla u ikeu...

sillyme's Avatar

Joj da ja napišem sra**a s namještajem iz ikee. Ali svejedno ponešto kupimo, nezgodno je jednom kad kreneš onda trebaš iduće nešto pa ti treba da bojom i stilom ide uz prethodno i tako se niz nastavlja Oni bar imaju istu liniju par godina (ako je hit) a ne kao kod nekih kupiš nešto i za par mjeseci više nema toga u ponudi.

Kupujem tamo preko 20g i smanjila se kvaliteta, povećale cijene, “nakotilo” brdo gluposti kojih prije nije bilo (1000 vrsta svijeća i sl) no još uvijek se zna naći ok stvari za ok cijenu. Jedino su im upute stvarno ok, nagledala sam se uistinu groznih uputa drugih proizvođača dok smo nedavno opremali kuću.