Pokazuje rezultate 1 do 50 od 135

Tema: Rodno neutralni odgoj i izrazavanje

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da, što će prat ruku kad je u njoj držao najvažniji dio svoga tijela, vrijedniji od ruke, naravno.

Ne bojim se zajedničkih WCa, to mi je posve nebitno. Jedino bi mi bilo neugodno da izađem iz kabine a neki muškarac koristi pisoar( uopće ne želim vidjeti tu sliku). Ma, valjda bi zaklonili pisoare u takvim slučajevima.
    I meni je neugodno, ali više mi se ne da čekat 15 min red u ženskome. Pa se pravim luda, osim ako me netko ne izbaci iz WC-a. Plus, koristeći muške WC-e sam dobila vrijedne spoznaje - a te su ili da a) muški maju manju potrebu uriniranja, b) ne peru ruke, c) ne mokre u WC-ima nego free soliraju naokolo. Kako bi to znala da povremeno ne krenem u zabranjeno grožđe ? Možda bi ih bilo više sram da koriste zajednički WC, onda bi morali prat ruke jer bi im bilo bed ispod prijekornog pogleda ... beats me.

A propos rodno neutralnog odgoja.... ne znam što bih rekla. Mislim da je nemoguć, osim možda na sjeveru Evrope u nekim enklavama gdje se postigla potpuna emancipacija žena pa je ono stvarno nebitno jesi li muško ili žensko za neke prilike na tržištu rada. Vrlo brzo okolina lupi malog čoveka, a češće malu ženu, da ne hoda izvan crte. A najbolje te lupaju starije pripadnice istog spola, čini mi se.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 30.04.2019. at 15:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •