Pokazuje rezultate 1 do 50 od 372

Tema: Što čitaju i što biste vi htjeli :D da čitaju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    fenomenalno
    zavidim
    moja više ništa ne čita
    Ma to ti je normalno - u gimnaziji ih toliko zatrpaju lektirom i drugim gradivom da jednostavno nemaju vremena... a još i čitaju s računala i mobitela, što meni dugo nije bilo probavljivo, sve dok i sama (zbog mogućnosti povećanja fonta) nisam postupno prešla na e-knjige.

Doći će to na svoje, kasnije.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ma to ti je normalno - u gimnaziji ih toliko zatrpaju lektirom i drugim gradivom da jednostavno nemaju vremena... a još i čitaju s računala i mobitela, što meni dugo nije bilo probavljivo, sve dok i sama (zbog mogućnosti povećanja fonta) nisam postupno prešla na e-knjige.

ja ne vidim da je moja zatrpana lektirama, a ni drugim, ima dovoljno vremena. Jedino stoji ovo da čita s ekrana ali ne baš knjige

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

ma kakva lektira
    ja sam zapravo razočarana kako oni imaju malo lektire
    istina, ne sjećam se svog prvog razreda
    ali mi je ostao drugi u sjećanju i jedan tjedan obrada Zločina i kazne, nakon 10 dana Ana Karenjina
    čitalački tempo je bio opak

ona ne čita jer se ne odvaja od ekrana
    ali tamo čita samo poruke

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ma kakva lektira
    ja sam zapravo razočarana kako oni imaju malo lektire
    istina, ne sjećam se svog prvog razreda
    ali mi je ostao drugi u sjećanju i jedan tjedan obrada Zločina i kazne, nakon 10 dana Ana Karenjina
    čitalački tempo je bio opak

ona ne čita jer se ne odvaja od ekrana
    ali tamo čita samo poruke
    U pravu si - u prvom razredu se uglavnom ponavlja, ako se dobro sjećam čitalo se Šenou (Zlatarovo zlato - to su mnogi apsolvirali još u osnovnoj školi). Znam da se čita antička literatura - Antigona. Od ostalih djela ne znam više da li Lovac u žitu pripada u prvi ili drugi razred gimnazije... pojma nemam.

Moji dečki čitaju puno toga odavde: https://lektire.skole.hr/ (+ audio formati, koje odnedavno nude i u običnim gradskim knjižnicama, vidjela sam negdje plakat, ali ne mogu se sad sjetiti - možda baš na kvartovskoj knjižnici; nisam sigurna...).

Da me pitaš što još čitaju - osim publicistike ništa. Eventualno malo sf-a, tijekom ljetnih praznika.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 06.05.2019. at 11:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •