-
Tako je ja nisam fin. neovisna. Imam za sebe onoliko koliko mi mm da a to je nekad nista nekad nesto. Nemogu radit jer se brinem o svekrvi i svekru a i da mi je izvedivo ko bi uzeo osobu koja nema dana staza i bez fakulteta? Vjv nitko
To sam si sama kriva i nebi da netko shvati ko kukanje nad sudbinom nego ko bar pricanje i mastanje kad u stvarnosti nije tako. Istina da se osjecam usamljeno na forumu jer mi se cini da nitko ne zivi ko ja i da ste sve bile pametne kad ste slagale zivot kakav zelite....i nije mm nikakav alfa. Nebi ga svi okolo toliko vrtili oko malog prsta da je
Normalno da bi meni bilo super da imam muza koji zaradi toliko da svi zajedno idemo na more pa da mi jos da 500kn mjesecno da imam za sebe pa jos da ja idem i na fitnes i na kave i nezz sta sve ne idete. Onda da jos malo i pogledam seriju dok se muzic sjeti pripremit mi kupku pa da nastavim gledat seriju iz kupaone....dok on opere sudje. Al nije tako i zivim kako znam. Drage moje nisu to moji prioriteti nego moj zivot koji sam napravila nizom losih odluka i sad se tesko iscupat
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma