Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1108

Tema: Suze znak slabosti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Uh zanimljivi prijedlozi hehe
    Nisam u Zg a ni blizu. Al hvala Tanci <3 Beti ako imas ideju kako se zatrudni uz kontracepciju slusam hehe salim se....nemogu to kad muz nece i mislim da bi samo izazvala velike svadje da nesto mutim na svoju ruku. Mm se nikako ne slaze s trazenjem posla za mene i kaze da mu je to ko da ga izdam. Eh cekat ce sretnija vremena. A ti riri si jako skromna :D

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
    Uh zanimljivi prijedlozi hehe
    Nisam u Zg a ni blizu. Al hvala Tanci <3 Beti ako imas ideju kako se zatrudni uz kontracepciju slusam hehe salim se....nemogu to kad muz nece i mislim da bi samo izazvala velike svadje da nesto mutim na svoju ruku. Mm se nikako ne slaze s trazenjem posla za mene i kaze da mu je to ko da ga izdam. Eh cekat ce sretnija vremena. A ti riri si jako skromna :D
    Ne zvuči li njemu ta njegova izjava da je to kao da on tebe sputava da se ostvariš kao ravnopravno biće. Ili je vama uredu da si ti drugotna.

Ne podnosim alfa muškarce. Priznajem samo ravnopravnost među spolovima. Ne prihvaćam biti beta žena. Povremeno sretnem nekog alfu, ali ne pada mi na pamet niti na TI prijeći s alfom. Držim na rastojanju koliko ide.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •