Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa i kad njima kuhaš, možeš uvijek naći za sebe. gulaš s njokima - pojedi gulaš sa špagetima od tikvice. pohanci - sebi speci jedan komad mesa nepohan. faširanci - pa to mi je ok, to je meso s malo luka i začina, zar ne?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    pa i kad njima kuhaš, možeš uvijek naći za sebe. gulaš s njokima - pojedi gulaš sa špagetima od tikvice. pohanci - sebi speci jedan komad mesa nepohan. faširanci - pa to mi je ok, to je meso s malo luka i začina, zar ne?
    Da, ali ja ne smijem meso kakvo oni jedu - crveno meso nije za mene. Moram si baš sastaviti tablice po zoni. Nema mi spasa.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako ja radim.... njima s tijestom meni s tikvicama, ja pile s povrćem oni s dodatkom krumpira.
    Ne znam koliko već mjeseci pazim..cca 4..skinula 4-5 kg i stojim već 2 mjeseca na tome i znam zašto.. moram biti gladna da bih skinula kile a nisam zadnja 2 mjeseca.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako ja radim.... njima s tijestom meni s tikvicama, ja pile s povrćem oni s dodatkom krumpira.
    Ne znam koliko već mjeseci pazim..cca 4..skinula 4-5 kg i stojim već 2 mjeseca na tome i znam zašto.. moram biti gladna da bih skinula kile a nisam zadnja 2 mjeseca.
    Ovako je i sa mnom. Moram biti gladna i to fest. Inače imam kila koliko imam (80+), optimalno bi mi bilo 10 manje, a ideja mi je u godini dana riješiti se barem polovice toga. Istina, ja ne nabirem dalje - stojim na toj težini već duuuugo godina i upravo zato ju je teško promijeniti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •