-
Ovo od Tanči me baš najviše ubolo pa moram prvo. Ne, nisam ja imala vremena za depresiju jer sam bila mlada. Rado bih da se to nije dogodilo, ali jeste i što sad? Do depresije su me doveli događaji koji su išli redom otprilike ovako: teška obiteljska situacija, smrt jednog prijatelja, glad, smrt drugog prijatelja, maltretiranje od strane tadašnjeg dečka. Depresija. Ipak se ne čini više da sam bila tako neopterećena? 
Haha Lili
Slažem se 100%, različiti ljudi gledaju istu situaciju na različit način. Do nas je. Nekome je sasvim u redu gledati na život kao na nešto strašno i na svijet kao opasno mjesto. Meni nije. Zato sam izabrala drugačiji pristup koji mi je donio puno veće zadovoljstvo.
Betty, da, mislim da sam posebna. Mislim da si i ti posebna i bilo koji drugi čovjek. Kao kad imaš puzzle, pa ti jedna fali. Nije to više to, jel da?
Magriz, žao mi je ako tvoje dijete ima zdravstvene probleme, stvarno jeste. Ali ja nisam govorila o tome da briga nije normalna ili da nije prirodna. Brinem se i ja. Brine se svatko. Govorimo o tome da briga nema smisla. I nema, jer će se svakako dogoditi što će se dogoditi, a mi sami biramo kako ćemo provesti vrijeme dok se to nešto ne dogodi. I tvoje je potpuno pravo vjerovati zapadnoj medicini. U to ne ulazim. Nadam se da će sve biti u redu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma