Pokazuje rezultate 1 do 50 od 509

Tema: Vorteks, zakon privlačenja i Ana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

I da napomenem jako bitnu stvar. Da bi se nešto komentiralo, treba biti upućen u to. Onaj tko je o A.B. pročitao na nekom portalu, a nije pogledao to što ona govori, nije upućen. Novinari su jednostavno novinari. Već sam napisala da oni njen video od pola sata stave u jednu jedinu rečenicu koju sami izvade iz konteksta. Koliko puta sam gledala njen video i kasnije čitala članak o tome gdje je ona potpuno krivo citirana. Mislim, ne krivo u smislu da je netko nešto krivo protumačio, nego u smislu da su napisane potpuno druge riječi pod citat od onih koje je ona izgovorila, dakle čista laž. I onda se lako dobije dojam da ona ljude savjetuje da se skidaju s tableta itd.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    I da napomenem jako bitnu stvar. Da bi se nešto komentiralo, treba biti upućen u to. Onaj tko je o A.B. pročitao na nekom portalu, a nije pogledao to što ona govori, nije upućen. Novinari su jednostavno novinari. Već sam napisala da oni njen video od pola sata stave u jednu jedinu rečenicu koju sami izvade iz konteksta. Koliko puta sam gledala njen video i kasnije čitala članak o tome gdje je ona potpuno krivo citirana. Mislim, ne krivo u smislu da je netko nešto krivo protumačio, nego u smislu da su napisane potpuno druge riječi pod citat od onih koje je ona izgovorila, dakle čista laž. I onda se lako dobije dojam da ona ljude savjetuje da se skidaju s tableta itd.
    Sve to treba uzeti za zrnom soli.... Nije isključeno da njene knjige nekom pomognu, ali ne možemo tvrditi da svakom pomognu. To nije točno.

Osim toga, ako ju obični novinari krivo shvaćaju, zar nije potpuno moguće da njene upute i teški bolesnici potpuno krivo shvate? Evo što kaže njena bivša profesorica: https://www.slobodnadalmacija.hr/moz...udi-sebi-naude

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Da bi se nešto komentiralo, treba biti upućen u to.
    samo na ovoj temi ili?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pojavu, govor, način, geste i sve ostalo neću komentirati. Strašnije je nego što sam mislila.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    samo na ovoj temi ili?
    samo na ovoj

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    samo na ovoj temi ili?

Dobra.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Riri, iskreno mi je drago da si se iz svojih problema izvukla i razumijem da želiš preporučiti drugima nešto što ti je pomoglo, ali ima boljih i manje opasnih načina s dobrim knjigama, s elokventnijim i pametnijim ljudima, uopće ne moraju biti psihijatri.
    Od ove me osobe zabolio mozak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •