Pokazuje rezultate 1 do 50 od 509

Tema: Vorteks, zakon privlačenja i Ana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    astrolog ne može "pogoditi" budućnost, već te upozorava na eventualne mogućnosti i prepreke / probleme.
    astrolog nije vidovnjak.
    nemreš u isti koš stavit veru čudinu, astro show, i osobu koja cijeli život proučava određeno područje.
    osim toga, MALO ih je dobrih. onih koji će se potruditi pronaći sve što bi ti moglo biti korisno - a ne tvoje podatke ubaciti u kompjuterski program, i poslati ti par stranica "nečega".

vidovnjaku mogu otići iz zabave. prije sam to radila...
    a srela sam posve slučajno i pravu vidovnjakinju. ženu koja mi je rekla toliko točne i precizne informacije, da sam se šokirala.
    čak mi je prepričala razgovor koji se tek trebao odviti. vi ćete reći to-i-to, a osoba će vam odgovoriti xx ... i tako ja sat kasnije - dođem na deja vu...
    davno je to bilo. draga usamljena starica. njen "honorar" je bio 10dkg kave, i malo druženja...
    U tom slučaju, moja greška, ja sam mislila da su astrolozi i vidovnjaci isto. Ne pratim to baš, jedino što nekad pročitam horoskop.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    U tom slučaju, moja greška, ja sam mislila da su astrolozi i vidovnjaci isto. Ne pratim to baš, jedino što nekad pročitam horoskop.

e, nisu...
    horoskop (ako nije moj osobni) - nije mi zanimljiv. a takav nije besplatan .
    al zato itekako pratim kad je retrogradni merkur. preksutra kreće "direktno" , i jedva čekam... cijeli mjesec je nekak

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    e, nisu...
    horoskop (ako nije moj osobni) - nije mi zanimljiv. a takav nije besplatan .
    al zato itekako pratim kad je retrogradni merkur. preksutra kreće "direktno" , i jedva čekam... cijeli mjesec je nekak
    Ma ja to iz zabave. Pa onda ako je nešto dobro budem sva sretna, a ako je loše kažem da je to ionako glupost.

Iako stvarno volim čitati o karakteristikama znakova. Što se tiče ljudi koje ja znam, isti znakovi imaju totalno iste karakteristike. Bude mi pogotovo zanimljivo kad za neku osobu odmah znam što je u horoskopu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •