Pokazuje rezultate 1 do 50 od 266

Tema: ljetovanje izvan hrvatske

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jesi li ušla i u jedan ZETov bus ovog ljeta? Ljudi doslovno padaju u nesvijest jer Holding nema novaca da popravi klima-uređaje. A Bandić se k.... i šalje o proračunskom trošku 12 vozača za ispomoć javnom prijevozu jadnog siromašnog Dubrovnika čiji su vozači na dvomjesečnom ljetnom bolovanju jer voze za Uber?!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi li ušla i u jedan ZETov bus ovog ljeta? Ljudi doslovno padaju u nesvijest jer Holding nema novaca da popravi klima-uređaje.
    Baš sam vodila dijete tramvajem neki dan da skuži put do Mladosti, vidim ja ne hlade u tramu (a mi obje uskuhale s treninga), pa sam pomislila da je neki kvar samo u tom tramu.
    Mi na našem otoku imamo nove buseve klimatizirane, moderne bolje od ovih naših u Zg. Nabavili ih iz EU sredstava.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam vodila dijete tramvajem neki dan da skuži put do Mladosti, vidim ja ne hlade u tramu (a mi obje uskuhale s treninga), pa sam pomislila da je neki kvar samo u tom tramu.
    Mi na našem otoku imamo nove buseve klimatizirane, moderne bolje od ovih naših u Zg. Nabavili ih iz EU sredstava.
    Ni ja se ne vozim tramvajem, ali znam kakva je situacija. Dakle to sto imas mogucnost brzog prijevoza na posao je odlicno, ali ne oslikava stanje prijevoza u gradu. o tome mi pisemo. ne pisemo meni je OK.

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Onda definitivna preporuka za Madeiru!
    imam na popisu al muzu nije drago slijetanje
    Posljednje uređivanje od spajalica : 21.08.2019. at 12:40

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Ni ja se ne vozim tramvajem, ali znam kakva je situacija. Dakle to sto imas mogucnost brzog prijevoza na posao je odlicno, ali ne oslikava stanje prijevoza u gradu. o tome mi pisemo. ne pisemo meni je OK.
    nope, ne pratiš na satu, odgovarala sam Nano za njenu prijateljicu iz Španskog koja je rekla da je jako daleko putovat iz mog kvarta u centar grada. Ja sam samo odgovorila kojim sredstvom i koliko taj put traje.

btw i ja bi u Zanzibar, to mije dugogodišnja željaaa!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 21.08.2019. at 12:52

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Što se tiče planinarskih staza na Sljemenu, one su zaista jako dobro označene, osim naravno ako šumari posijeku drvo s markacijom.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    nope, ne pratiš na satu, odgovarala sam Nano za njenu prijateljicu iz Španskog koja je rekla da je jako daleko putovat iz mog kvarta u centar grada. Ja sam samo odgovorila kojim sredstvom i koliko taj put traje.

btw i ja bi u Zanzibar, to mije dugogodišnja željaaa!
    Nije joj daleko putovat - ona se samo žalila na lokaciju stanovanja. Jer joj je centra daleko. Centar kao mjesto druženja , izlazaka. Posao joj je bio blizu mjesta stanovanja. Kaj ja znam , ak živim u gradu želim uživati u onom što grad pruža. Ako mi to ne treba , odem lijepo živjeti u prirodu. A prigradska naselja to nisu, pogotovo ako živiš u stanu,: To je moja logika. Ak želiš živjeti u stanu, kupiš ga što bliže centru, ako želiš kuću, odeš malo van.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Ak želiš živjeti u stanu, kupiš ga što bliže centru, ako želiš kuću, odeš malo van.
    Još ako imaš zlatnu ribicu, na konju si

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku

he he. Ne pišem o količini kvadrata. mislim da smo ipak svi zaglibili u kredit i tako riješili stambeno pitanje.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Nije joj daleko putovat - ona se samo žalila na lokaciju stanovanja. Jer joj je centra daleko. Centar kao mjesto druženja , izlazaka. Posao joj je bio blizu mjesta stanovanja. Kaj ja znam , ak živim u gradu želim uživati u onom što grad pruža. Ako mi to ne treba , odem lijepo živjeti u prirodu. A prigradska naselja to nisu, pogotovo ako živiš u stanu,: To je moja logika. Ak želiš živjeti u stanu, kupiš ga što bliže centru, ako želiš kuću, odeš malo van.
    ma kakvi ja ovo ne bi ni u ludilu, nit kuću a kamoli stan blizu centra.
    Imam sve što mi treba u svom kvartu koji je 100% prilagođen obiteljima s djecom. Tu se družimo s ekipom, mladom ekipom ne živi mi u zgradi gerijatrija kao kod mojih staraca (sorry Nano što ti diram centar al u centru je najviše po zgradama penzića, ne možeš s njima ništa dogovorit počevši od pričuve do fasada) u prirodu idemo vikendom. Djeca slobodno okolo điraju po kvartu kao mi nekad, zvone jedni drugima na vrata, mogu sami sve. Blizu nam je Jarun za rekreaciju. Ne bi mijenjala kvart nizašto. Ima puno lijepih kvartova u Zg koji nisu u centru.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jesi li ušla i u jedan ZETov bus ovog ljeta? Ljudi doslovno padaju u nesvijest jer Holding nema novaca da popravi klima-uređaje. A Bandić se k.... i šalje o proračunskom trošku 12 vozača za ispomoć javnom prijevozu jadnog siromašnog Dubrovnika čiji su vozači na dvomjesečnom ljetnom bolovanju jer voze za Uber?!
    Nazalost ne mogu voziti u zetu i uber
    Dobijaju takvi otkaz
    Cak i ako ima firmu s namjerom da nesto vozi je u sukobu interesa.
    Znam za slucaj decko davno napravio firmu vozi za zet htio aktivirati sa strane posel da zaposli jos par frenda znaci ne da sam radi i dobio momentalni otkaz

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Tanja, mi smo 2006. skoro kupili stan u novogradnji negdje dosta zapadno od Remize prema Zagrebačkoj jer je produžetak tramvajske pruge upravo mimo te ulice bila već gotova stvar, sjećam se da sam pokazivala MM-u projekt .

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Tanja, mi smo 2006. skoro kupili stan u novogradnji negdje dosta zapadno od Remize prema Zagrebačkoj jer je produžetak tramvajske pruge upravo mimo te ulice bila već gotova stvar, sjećam se da sam pokazivala MM-u projekt .
    Aha, i spoj Horvaćanske i autoputa s Remizom je bio skoro gotova stvar 1983. kad smo se doselili na Jarun sad će, samo što nije

Kad već spominjem Jarun, taj kvart je zaista profitirao Univerzijadom 1987., kad je u Zagrebu zaista puno toga izgrađeno. Nakon toga, svi gradski projekti bili su uglavnom kozmetičke prirode. Produžetak tramvajske pruge od Jaruna do Prečkog i od Dubrave do Dupca približio je doduše tramvajsku zonu tim naseljima, ali ujedno je i povećao gužvu na tim linijama, i opet u smjeru zapad-istok, dok se dodatne spojne pruge, koje bi rasteretile ove smjerove nikad nisu izgradile.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Aha, i spoj Horvaćanske i autoputa s Remizom je bio skoro gotova stvar 1983. kad smo se doselili na Jarun sad će, samo što nije

Kad već spominjem Jarun, taj kvart je zaista profitirao Univerzijadom 1987., kad je u Zagrebu zaista puno toga izgrađeno. Nakon toga, svi gradski projekti bili su uglavnom kozmetičke prirode. Produžetak tramvajske pruge od Jaruna do Prečkog i od Dubrave do Dupca približio je doduše tramvajsku zonu tim naseljima, ali ujedno je i povećao gužvu na tim linijama, i opet u smjeru zapad-istok, dok se dodatne spojne pruge, koje bi rasteretile ove smjerove nikad nisu izgradile.
    Je to s tramvajem do malesnice je puuuuuuno starija tema nego bazen u spanskom
    A svake godine izaberu najbolju novu ponudu izgleda
    Veli muz ako ga naprave do nase penzije taman bu na vrijeme

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •