Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1813

Tema: "Bandicev"zakon o mami odgajateljici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    nažalost, moguće.
    i ja sam u jednom davnom trenutku imala pravo na dječji doplatak, zahvaljujući poslodavcu koji me godinama prijavljivao na minimalac. pa kad zbrojiš muževu i moju plaću, podijeliš na broj članova kućanstva (u koje smo ubrajali i moju svekrvu koja nema prihoda) i voila, evo dječjeg doplatka.
    Kužim,
    Ali ako je sve po ps- u, dječji doplatak dobivaju samo oni s uistinu niskim prihodima ili nezaposleni jer su cenzusi mali.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

[QUOTE=Tanči;3124389]Kužim,
    Ali ako je sve po ps- u, dječji doplatak dobivaju samo oni s uistinu niskim prihodima ili nezaposleni jer su cenzusi mali.[QUOTE]

Da, tu dolazimo do najvećeg problema: u ovoj državi ništa nije po PS-u, zato nam i je tako.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

[QUOTE=umiljata;3124394][QUOTE=Tanči;3124389]Kužim,
    Ali ako je sve po ps- u, dječji doplatak dobivaju samo oni s uistinu niskim prihodima ili nezaposleni jer su cenzusi mali.

Da, tu dolazimo do najvećeg problema: u ovoj državi ništa nije po PS-u, zato nam i je tako.
    ALI ZABORAVILI STE DODATAK OD 500 KN ZA 3 I 4 DIJETE.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Kužim,

Sent from my iPhone using Tapatalk
    nije mi jasno kako se ta njezina primanja, odnosno primanja majki odgojiteljica zovu/vode, spominjao se i povrat poreza.
    No ako se od tih 22.000,00 odbije njezinih 6400 i cca 2.000,00 od iznajmljivanja stana, pa još ako na plaći muž ima putne ili nagradu na njih 8 je taman na knap za dječji.
    Mada po meni bi bilo ok dječji i neke subvencije slične, manje subvencije za velike obitelj.
    Članak nisam imala živaca čitati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •