Evo, znala sam.da ce te ukrast tabor non-evidenced based medicine. Akupuntura u to spada. Al sto god da mislis da ti pomaze - do it, svw se to sad prodajw i u okviru bolnica jer trziste trazi. Ja bih vjer samo iscekala... il ne pila antiepil, nego dexomen u granulama najjacu dozu, zastitunzeluca i b vit. Al kad me zasarafi bi prodala dusu vragu, a kamoli ne se bockala-moj ke osjecaj da ako me nesto drugo boli onda mozak skrene senzacije s osnovne boli pa mislis da te manje boli.
E, nemoj samo.da ti prodaju biorezonancu, leaky gut, ubode pcelama itd. - sto sve spada u dijapazpn ponude za svako mutno.i.komplicirano zdarv stanje. Radje pij pivu.

. Akupuntura u to spada. Al sto god da mislis da ti pomaze - do it, svw se to sad prodajw i u okviru bolnica jer trziste trazi. Ja bih vjer samo iscekala... il ne pila antiepil, nego dexomen u granulama najjacu dozu, zastitunzeluca i b vit. Al kad me zasarafi bi prodala dusu vragu, a kamoli ne se bockala-moj ke osjecaj da ako me nesto drugo boli onda mozak skrene senzacije s osnovne boli pa mislis da te manje boli.
Odgovori s citatom