Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: Neuralgija trigeminus

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj fierainquieta4 prvotno napisa Vidi poruku
    A ovi antiepileptici uklone odmah bol kod 90% ljudi...koja sretnica moras bit...
    To ne znam jer sam na uspijrvala kupirat bol i bez antiepileptika. Mislim.da Tash ima vise iskustva. Razgovarajns neuro koliko dat sansu lijeku a, dok se ne prijedje na lijek b. Pokusaj se smirit kako god mozes, dosta si dijagnostike odradila i dosta toga poduzela, po meni - smanji guglanje. I ja sam bila nesretnica jer mi cmd simptomi nisu popustili u 6 mjeseci ko vecini al je udlaga ipak dosta pomogla (to jr znacilo da je nosim i u socijalnim situacijama, pricam s njom), pa me onda dr vodila lagano da je ipak smanjujem Sad im dana da uopce ne osjetim potrebu za njom.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 11.11.2019. at 17:04

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    To ne znam jer sam na uspijrvala kupirat bol i bez antiepileptika. Mislim.da Tash ima vise iskustva. Razgovarajns neuro koliko dat sansu lijeku a, dok se ne prijedje na lijek b. Pokusaj se smirit kako god mozes, dosta si dijagnostike odradila i dosta toga poduzela, po meni - smanji guglanje. I ja sam bila nesretnica jer mi cmd simptomi nisu popustili u 6 mjeseci ko vecini al je udlaga ipak dosta pomogla (to jr znacilo da je nosim i u socijalnim situacijama, pricam s njom), pa me onda dr vodila lagano da je ipak smanjujem Sad im dana da uopce ne osjetim potrebu za njom.
    Ima li ikakve sanse da se kroz ove sve "tretmane" u mojoj celjusti simptomi neuralgije samo pogorsavaju? Naime, nosim tu udlagu zadnje 3 noci i danas mi je uzasan dan..unatoc 600 mg karbamazepina, ne osjetim da mi ista pomaze...znaci cijeli dan zatezanje, streckanje, pecenje lijevo u celjusti (na trenutke i u sljepoocnici) i stalni pritisak i grc desno. Znam nosim je samo 3 noci, ali razmisljam ponovno prestat..A danas sam bila kod specijaliste ovdje u Njemackoj po misljenje o udlagi i kaze da ju nosim sad u prijelazno vrijeme prije snimke celjusti i termina kod ortodonta. A meni dodje da sve izvadim ...i retainere i udlagu i vidim onda bi li bilo ista drukcije...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •