Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: Neuralgija trigeminus

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj fierainquieta4 prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li ikakve sanse da se kroz ove sve "tretmane" u mojoj celjusti simptomi neuralgije samo pogorsavaju? Naime, nosim tu udlagu zadnje 3 noci i danas mi je uzasan dan..unatoc 600 mg karbamazepina, ne osjetim da mi ista pomaze...znaci cijeli dan zatezanje, streckanje, pecenje lijevo u celjusti (na trenutke i u sljepoocnici) i stalni pritisak i grc desno. Znam nosim je samo 3 noci, ali razmisljam ponovno prestat..A danas sam bila kod specijaliste ovdje u Njemackoj po misljenje o udlagi i kaze da ju nosim sad u prijelazno vrijeme prije snimke celjusti i termina kod ortodonta. A meni dodje da sve izvadim ...i retainere i udlagu i vidim onda bi li bilo ista drukcije...
    Za sve ima sanse - koliko dugo je nosis? Jel nju npravio bas neko strucan, ko vise-manje bas samo to radi, tj bas neko kod koga te poslao maksilof. kirurg il neko ko se primarno bas bavi CMD poremecajem?

A vezano za samoindicirano vadjenje zub koja su gledala 3 endodonta..sto da ti kazem. Razmisli / raspitaj se dal ces onda morat radit mostove i kako ce pak sve to na celjust utjecati.

Kad ti je neuro, mozes prije vadjenja zuba razg o promjeni lijeka?

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Za sve ima sanse - koliko dugo je nosis? Jel nju npravio bas neko strucan, ko vise-manje bas samo to radi, tj bas neko kod koga te poslao maksilof. kirurg il neko ko se primarno bas bavi CMD poremecajem?

A vezano za samoindicirano vadjenje zub koja su gledala 3 endodonta..sto da ti kazem. Razmisli / raspitaj se dal ces onda morat radit mostove i kako ce pak sve to na celjust utjecati.

Kad ti je neuro, mozes prije vadjenja zuba razg o promjeni lijeka?
    Udlagu je napravio jedan nas CMD specijalist, ali ne radi samo to...Ovdje su je dva puta ispravljali...ne znam...

Dodala mi je neuro Gabapentin jos da uzimam dvije dnevno kao da ce me to dodatno smirit..al sam danas totalni zombi nakon jedne tablete jucer...
    Previse ih pijem (3 i pol + sad ove dvije)..sjebat cu si zdravlje....

Danas sam bila kod zubara u vezi zuba..kaze mozemo ga izvadit ali radije da sacekam sta ce rec ortodont i hoce fizioterapija ista pomoc..Samo odgadjanje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •