Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: Neuralgija trigeminus

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj fierainquieta4 prvotno napisa Vidi poruku
    Ina koliko je tebi dugo tretirani zub bio osjetljiv na dodir? Ja želim ovaj zub van i gotovo...nervira me to čekanje..možda bi nešto tako banalno riješilo cijeli problem...:/

Gesendet von meinem SM-G970F mit Tapatalk
    Uputa kod cmd poremecaja je ne pipkat zube i vilicu da bi se testirala osjetljivost ma bol, neho pustit na miru. Njega su pipkali samo zubari poslije. Desni povise njega su relafivmo prestale bit osjetljive nakon mozda 2 tjedna. On se javi npr kod prehlade, reko endodont to je normalno, ono da je na zagriz malo osjetljiviji. U pravilu ja taj zub vise ne osjetim, al ga nit sama ne testiram. Skuzila sam da mi se zglob aktivira kad radim nesto sto je zabranjeno tipa odgrizanje komda swndvica zubima. Ja sad radik plitke sendvice i trgam ih rukama prije nego cu stavit uusta. A taj dan malo pojacano nosik udlagu dok se zglob ne smiri. Al, ja nw toj str imam subluksaciju, tj kad jako zinem zglob skoro izleti pa zato boli valjda - vidljivo nq rtg ortopanu s otv vilicom.

Ono prije sto si me pitala cmd i protetika, za knjgu-nemam pojma, nisam listala pa ne znam rec jel to samo protefika i ili i ortod. Ocito postoji sto stvari koje se s vilicom i zglobovima u ustima mogu dogadjat iz puno razloga koje bas ful ne kuze
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.11.2019. at 10:02

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Uputa kod cmd poremecaja je ne pipkat zube i vilicu da bi se testirala osjetljivost ma bol, neho pustit na miru. Njega su pipkali samo zubari poslije. Desni povise njega su relafivmo prestale bit osjetljive nakon mozda 2 tjedna. On se javi npr kod prehlade, reko endodont to je normalno, ono da je na zagriz malo osjetljiviji. U pravilu ja taj zub vise ne osjetim, al ga nit sama ne testiram. Skuzila sam da mi se zglob aktivira kad radim nesto sto je zabranjeno tipa odgrizanje komda swndvica zubima. Ja sad radik plitke sendvice i trgam ih rukama prije nego cu stavit uusta. A taj dan malo pojacano nosik udlagu dok se zglob ne smiri. Al, ja nw toj str imam subluksaciju, tj kad jako zinem zglob skoro izleti pa zato boli valjda - vidljivo nq rtg ortopanu s otv vilicom.

Ono prije sto si me pitala cmd i protetika, za knjgu-nemam pojma, nisam listala pa ne znam rec jel to samo protefika i ili i ortod. Ocito postoji sto stvari koje se s vilicom i zglobovima u ustima mogu dogadjat iz puno razloga koje bas ful ne kuze
    Ma ja zub ne smijem dirnut prstom..meni je to cudno...Ja cu ga vadit sigurno, jer imam dojam da mi idu iglice po obrazu dok prpkam zub..ili dok grizem na njega...Ne znam vise ni sama sad jel umisljam ili je stvarno tako...Svejedno necu bit mirna dok zub nije vani...Danas sam radila magnetnu celjusti..Nalazi iduci pon...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •