Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj buduća prvotno napisa Vidi poruku
    evo iz Bobanovog maila;
    Cena donorske embryone je 4800 eura, plus IVF kod nas kosta 1700 eura(to placate kada
    odradite),.Ukupno je oko 6500 eura.
    I ja ovo nis ne kuzim..al ga deru s cijenama brate mili :/

Ne znam ja bi trazila tocno da mi pojasne te cijene.
    Dva embrija da toliko kostaju? Ciji su to embriji? Od nekog para pa su dozvolili donirati ili su nastali kupnjom js i spermatozoida?
    I da je tako, kako onda bas iskljucivo dva?
    Ja bi imala sto upitnika iznad glave. Zbilja nejasna situacija s cijenama.

Predpostavljam da posto rade s Cryos bankom sjemena da vjerojatno imaju mogucnost da kupe i isporuce im spermatozoide za jedan pokusaj sto bi kostalo puno manje vec kad se kupuje za 3 pokusaja i onda plus jos js iz Ukrajinske banke pa plus Ivf 1700 eura sto navodi u mailu.
    Jedino vidim takvu racunicu za sve pojedinacno pa od tud ova cijena od 6500 eura i da garantiraju 2 embrija.

Oni cini mi se kupuju iz Ukrajine 8 js jel tako?
    Tako mi je ostalo u sjecanju od Kate kad je pisala.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja ovo nis ne kuzim..al ga deru s cijenama brate mili :/

Ne znam ja bi trazila tocno da mi pojasne te cijene.
    Dva embrija da toliko kostaju? Ciji su to embriji? Od nekog para pa su dozvolili donirati ili su nastali kupnjom js i spermatozoida?
    I da je tako, kako onda bas iskljucivo dva?
    Ja bi imala sto upitnika iznad glave. Zbilja nejasna situacija s cijenama.

Predpostavljam da posto rade s Cryos bankom sjemena da vjerojatno imaju mogucnost da kupe i isporuce im spermatozoide za jedan pokusaj sto bi kostalo puno manje vec kad se kupuje za 3 pokusaja i onda plus jos js iz Ukrajinske banke pa plus Ivf 1700 eura sto navodi u mailu.
    Jedino vidim takvu racunicu za sve pojedinacno pa od tud ova cijena od 6500 eura i da garantiraju 2 embrija.

Oni cini mi se kupuju iz Ukrajine 8 js jel tako?
    Tako mi je ostalo u sjecanju od Kate kad je pisala.
    Ovdje je nesto mutno kako god krenes racunati. Ili je covjek samo nespretno napisao. Mozda nisu embriji u pitanju vec spermiji/js i IVF i tada to moze proci. Ali ako su zaista u pitanju dva embrija onda su preskupi ukoliko u cijeni ne garantiraju barem jos dvije blastice ukoliko ne uspije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •