-
Osoblje foruma
kad smo kod predsjedavanja, iseljena je gruntovnica. zasto?
u zagrebu jedino mjesto di se moze odrzavati to famozno predsjedanje je u sklopu svucilisne knjiznice? ajd me nemoj........
a imamo neku zgradu, tamo kraj velesajma, nova, neusljene. izgradjena EU novcima. prazna, trebala je imati neku funkciju. i sta sad ona i dalje zjapi prazna, a gruntovnicu saljemo u privatne zgrade, placamo najam.
pa kao i do sad za PR ima se para ima se s cim, ali za stvari bitne njenim gradjanima jok.
Nego kad smo na temi, a Lili ti si sva u tome, ajd ti meni priprostoj osobi objsani zato je meni, mojoj familiji bitno to predjsedanje? sta cemo dobiti mi s tim. Ne mislim da cu dobiti neke novce, ali sta jedna obicna HR obitelj s tim dobija? kad nam je to tako vazno. jer ocito vecina nas misli da je to samo vazno za osobe koje su ukljucen u to. Jer ce sa svojim PRom moci se probiti mozda u Brisel.
edit: pod ovim dobija, opet nagalsavam da materijalno u vidu novaca mi nije najbitnije. npr. hoce li se konacno uprava digatilizirati? hoce li drzava kad napise natjecaj za EU fondove konacno i uspjeti novce dati u roku? a ne nakon godinu i pol dati konacno obznaniti ko je prosao a ko ne, pa onda jos pocinju pregovori oko financiranja. a ti koji si morao oformiti tim vise nemas ni tima ni nicega do pocetka projekta. ljudi su otisli. kome se da cekati dvije godine do prvog posla?
Posljednje uređivanje od spajalica : 21.11.2019. at 09:05
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma