Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: Da sam ja Vlada.....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    kad smo kod predsjedavanja, iseljena je gruntovnica. zasto?
    u zagrebu jedino mjesto di se moze odrzavati to famozno predsjedanje je u sklopu svucilisne knjiznice? ajd me nemoj........
    a imamo neku zgradu, tamo kraj velesajma, nova, neusljene. izgradjena EU novcima. prazna, trebala je imati neku funkciju. i sta sad ona i dalje zjapi prazna, a gruntovnicu saljemo u privatne zgrade, placamo najam.
    Živim kraj te zgrade, i stalno se čudim zašto to nije isto bila afera nad aferama po medijima. Jer zgrada nije gotova, iako je građena EU novcem. Netko je nešto očito maznuo, i sve je stalo i propalo.
    Mislim da je tu trebalo upregnuti da se zgrada dovrši, umjesto da su iselili gruntovnicu pa tamo upregnuli.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Živim kraj te zgrade, i stalno se čudim zašto to nije isto bila afera nad aferama po medijima. Jer zgrada nije gotova, iako je građena EU novcem. Netko je nešto očito maznuo, i sve je stalo i propalo.
    Mislim da je tu trebalo upregnuti da se zgrada dovrši, umjesto da su iselili gruntovnicu pa tamo upregnuli.
    Ako nešto što je financirano EU novcima nije u uporabi, novci se moraju vratiti uniji a troškovi (sav trošak) se preknjižavaju na nacionalne izvore
    i onda nemamo za plaće zdravstvu, školstvu...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Ako nešto što je financirano EU novcima nije u uporabi, novci se moraju vratiti uniji a troškovi (sav trošak) se preknjižavaju na nacionalne izvore
    i onda nemamo za plaće zdravstvu, školstvu...
    e to kao znamo svi, ali taj trosak neces vidjeti nigdje.

kao sto smo prodali sve rezerve zlata, pa eto o tome niko ne pise, niti je itko odgovarao.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 21.11.2019. at 08:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •