Ako sam falila kutak Foruma, molim da se tema premjesti na odgovarajuće mjesto
Dakle...nešto s čim se, pa, zapravo borim, već jako dugo. Od početaka roditeljstva, već 10 godina dakle. A to je: kako sve stići? Sve što želimo, ali i sve što trebamo, krupne pothvate, sitnice. Ne samo u odnosu na kuću (da se tema ne svede na pod-mi-je-prljav, tips&tricks) a niti na djecu, nego na generalno...sve.
Znam, znam, treba smanjiti vlastita očekivanja. Čini mi se da je peterlin jednom lijepo napisala, da ne postoji forumašica koja je sve u jednom, i da sadi vrt, i trenira, i putuje i čita 3 knjige tjedno, i pomaže roditeljima, i gradi karijeru...nastavi niz. I to mi je jasno. Ja ne sadim vrt, roditelji su mi mladi, nekad radim yogu, čitam kad stignem (kindle uvijek uza me), karijera je izgrađena...
Kako...izžonglirati kroz dan?
Kako stignete skoknuti do Lidla škicnuti akciju? Pomaziti psa? Odmeditirati 5 min? Ili popiti kavu na miru 5 min? Skoknuti na pivu s frendicama jednom u 2 tjedna? Skuhati ono što planirate? Nazvati sestru? Srediti taj veš napokon? Pregledati zadaću na miru? Pogledati film s klincima? Spavati 6 (7!) sati u komadu? Sjetiti se kupiti kuglice koje fale PRIJE kićenja bora? Nabaciti trening? Ujutro se našminkati? Navečer detaljno skinuti šminku? Imati sređene nokte? Biti u toku sa zahtjevima štrajkaša i vrpoljenjem Vlade? Prosurfati?
Eto, zanimaju me, valjda, vaša mišljenja, iskustva. Kako vi hendlate, pa, život valjda

, i kako ste se 'gradili', što prioritizirali, a što pustili za kad stignete.