Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: Da sam ja Vlada.....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Idem se napiti i kupiti kartu za Irsku. Faking i glupa država više, što nas nije Austrija zauvijek anketirala i asimilirala i satrala glupo slavensko-balkansko sjeme.

(Je l ovo za ban? )

ja sam nažalost sličnog razmišljanja u zadnje vrijeme
    Posljednje uređivanje od Angie75 : 22.11.2019. at 11:04

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku

ja sam nažalost sličnog razmišljanja u zadnje vrijeme
    Osnovat ću stranku kojoj će osnovni cilj biti ukidanje države i Hrvata. Tko želi biti Hrvat dobio bi dovoljno vremena da se iseli u Kanadu ili u Australiju. Čak bi dobio za putne troškove i životne troškove prvih 6 mjeseci.

Oni koji žele ostati ovdje morali bi narodnost promijeniti u Austrijance ili Nijemce i pristati da se teritorijalno pripojimo njima. Možda bih razmislila i o Sloveniji i Slovencima. Da, dala bi izbor i da se njima možemo teritorijalno pripojiti, odnosno da nas bilo koja od te tri zemlje može anektirati. Imali bi referendum pa bi se pripojili onima za koje bude najviše glasova.

Mislim da bi danas na izborima sigurno osvojila više nego živi zid, pa malo po malo, za 20-tak godina bi pobjedila i HZD, i voila, napokon bi mogli biti sretni. I to i samo to je JEDINI način.

Da mi danas netko pusti himnu, pokaže zastavu ili kaže nešto na tragu "od stoljeća 7." mislim da bi ga stvarno bila u stanju nokautirati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •