Molim admine da mi obrišu prethodna dva posta. Pisala sam na mobitelu i nije mi jasno zašto se ne vide cijeli postovi.

Rominka, slaže se s tobom u potpunosti. Nisam imala namjeru ništa nametati samo curi dati informaciju koja meni nije padala na pamet kad smo saznali za azoo dijagnozu.
Svatko će od nas sam odlučiti hoće li ili neće reći za donora, svaka odluka koju par donese će biti najbolja odluka za njih i tu nema nikakve dileme.
Iz našeg iskustva vidim koliko se te odluke mogu s vremenom. U početku smo bili sigurni da ćemo sami birati donora (to je uključivalo sate pretraživanja po Cryosu, istraživanja psihosocijalnog statusa, obiteljskog stabla, tona glasa i uspoređivanje slika kad je donor bio dijete) a onda smo samo jedan dan od toga svega odustali i odlučili da ćemo to prepustiti liječnicima. Od tada smo oboje mirniji. Dok vjerujem da je za nekoga drugoga samostalan izbor donora prava stvar, daje mu veći osjećaj kontrole i utjecaja na sve a to je ono najbitnije.
Tek kada radimo po svojim osjećajima i slušamo sebe, nas oboje možemo biti sigurni da ćemo napraviti pravu stvar.

Otišla sam od teme... Mi smo još prije ljeta odlučili ići na donaciju, n, sve se ogovilo zbog nekih obiteljskih situacija.
Mi se još dvoumimo između 3 klinike, mislim da nam je to teže izabrati nego odustati od izbora donora.
Ja idući mjesec imam dogovoren HSG, uzela sam uputnicu za briseve pa se nadam da će nam i ovo najbitnije doći.