Stranica 89 od 123 PrviPrvi ... 3979878889909199 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,401 do 4,450 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

https://www.google.com/amp/s/radiogo...-gluposti/amp/

Evo malo o aroganciji.

“Ta Milanovićeva “arogancija”, u državi koja ne da nije osobito osjetljiva, nego je krajnje neosjetljiva na ljudska prava, strahovito je zgodna medijska dosjetka. Imamo pravomoćno osuđene i neosuđene, imamo svoje privatne teroriste, vlastite naciste koji se prenemažu, pa su kriptonacisti, Imamo gej parade koje brani više policijaca nego protokolarne posjete predsjednika svjetskih velesila. Imamo gospođe u haljinama nategnutim do krajnjih mogućnosti materijala, koje gaze djecu, i nisu produžile vozačku dozvolu. Imamo kompletan užas, da u cijelim familijama nitko ne smije govoriti, jer će svi skupa ostati bez prihoda. A sve što smo kolektivno ustanovili je da Milanović nije dovoljno prilagođen, i da ne crkuće u dovoljno prilagođenom tonu.”

Uglavnom, da sam ja netko vazan u SDPu, sigurno ne bih se Bernardicem kao potencijalnim premijerom isla na parlamentarne izbore, nego bih povukla nazad Bojana Glavasevica i njega stavila kao svjezeg, pametnog, obrazovanog, elokventnog, mladog politicara koji nema nikakvih repova ni afera iza sebe. I koji bi radikalno odudarao od Plenkovica i Skore. A da sam Plenkovic parlamentarne bih provela jos prije ljeta. Jucer me prosla neka jeza da smo mozda izborom Milanovica pomogli Skori da se odluci natjecati za premijera i nedajboze dobije.
    Isto kao sto smo onomad prije desetljeca glasali za Josipovica, umjesto da smo glas dali Bandicu- puno bi nam manju stetu nanio da je bio predsjednik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svojom podrskom Kolindi da opet ode u diplomaciju je fakat “arogantan prema gluposti”. Ili je mozda ipak presao na crvkutanje u prilagodjenom tonu. Hmmm, ne mogu se odluciti.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Čitam da je upražnjeno mjesto veleposlanika u Srbiji, pa eto .... Škorpijetina je Milanović.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da je ta Milanovićeva izjava o Kolindi jako upitna, tko zna kako i u kojem kontekstu je to rečeno. Živi bili pa vidjeli.

Mislim da nema sumnje da će mediji rezati secirati i izvlačiti iz konteksta svaku riječ koju on izgovori, kao što su to uostalom radili i Kolindi, koja jest lupetala na najjače, ali opet ne toliko koliko su joj pripisivali.

Milanović će im također bez sumnje dati materijala, jer in jest bahat i arogantan tip, zapravo prava seoska prznica kojoj je bitnije da odgovori i poentira nego da se drži onoga što je htio reći. K tome jako voli koristiti metafore koje nitko ne razumije, ne zato što su pametne nego zato što su uglavnom besmislene.

Btw. Bojan Glavašević? To mi je bilo jedno od najčudnijih političkih imenovanja ikad.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    A-ha, KGK Saruman, a Milanović Sauron. Ja mislila da je Milanović Saruman pa me to zbunilo.
    Milanović je Saruman. https://www.facebook.com/vice.batare...59436838792818

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nije nego Sauron.
    On je na Pantovčaku.
    Banski dvori=vlada=Plenković=Saruman

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Molim vas nemojte s tom analogijom. neću više moć gledat filmove bez da vidim Batarela kao Froda i Markićku ko vođu onih Sarumanovih Orka. #nemojteakobogaznate

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Da, moja greška.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    https://www.google.com/amp/s/radiogo...-gluposti/amp/

Evo malo o aroganciji.

“Ta Milanovićeva “arogancija”, u državi koja ne da nije osobito osjetljiva, nego je krajnje neosjetljiva na ljudska prava, strahovito je zgodna medijska dosjetka. Imamo pravomoćno osuđene i neosuđene, imamo svoje privatne teroriste, vlastite naciste koji se prenemažu, pa su kriptonacisti, Imamo gej parade koje brani više policijaca nego protokolarne posjete predsjednika svjetskih velesila. Imamo gospođe u haljinama nategnutim do krajnjih mogućnosti materijala, koje gaze djecu, i nisu produžile vozačku dozvolu. Imamo kompletan užas, da u cijelim familijama nitko ne smije govoriti, jer će svi skupa ostati bez prihoda. A sve što smo kolektivno ustanovili je da Milanović nije dovoljno prilagođen, i da ne crkuće u dovoljno prilagođenom tonu.”

Uglavnom, da sam ja netko vazan u SDPu, sigurno ne bih se Bernardicem kao potencijalnim premijerom isla na parlamentarne izbore, nego bih povukla nazad Bojana Glavasevica i njega stavila kao svjezeg, pametnog, obrazovanog, elokventnog, mladog politicara koji nema nikakvih repova ni afera iza sebe. I koji bi radikalno odudarao od Plenkovica i Skore. A da sam Plenkovic parlamentarne bih provela jos prije ljeta. Jucer me prosla neka jeza da smo mozda izborom Milanovica pomogli Skori da se odluci natjecati za premijera i nedajboze dobije.
    Isto kao sto smo onomad prije desetljeca glasali za Josipovica, umjesto da smo glas dali Bandicu- puno bi nam manju stetu nanio da je bio predsjednik.

ovo se meni mota po glavi

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni je zbilja olaksalo kad sam si ogolila situaciju na izborima: Pogledam listu i biram najbolje od ponudjenog. Bez filozofiranja. Zaokruzim i odem.
    S nadom da ce se makar retorika u javnom prostoru malo promijeniti. Skrivena zelja je popravit diplomaciju i networking, s ciljem unapređenja domaće proizvodnje, a ne s ciljem dobivanja potpisa od Obame na salveti.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Glavašević je simpa, ali bolji je onaj visoki momak Peđa. Baš bi fino sjeo kao premijer. Elokventan i fokusiran. On isto nema repova, zar ne?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

A ovlasti predsjednika se vrte tjednima po TVu. Tko je htio, mogao je cuti.

Mislim da nitko ozbiljno nije mislio na testove.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Na nekom banalnom skupu na FERu sam slusala Bernardica uzivo. U nevjerici. Uopce mi nije jasno kako ga ne micu. Ni kako fizicar moze biti tako los u analitici i argumentaciji.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Glavašević je simpa, ali bolji je onaj visoki momak Peđa. Baš bi fino sjeo kao premijer. Elokventan i fokusiran. On isto nema repova, zar ne?
    Nema, on isto nije los izbor.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ima. Kad se napije pjeva Thompsona .

https://www.24sata.hr/news/okupirao-...voglave-351038

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku

VIS Niprije omogućili su ljudima svih profila, klasa, vjera i svjetonazora da zapjevaju Tonsona bez grižnje savjesti. Eo npr. jaaa, ja svako malo nagovaram sina da mi zasvira i zapjeva Shallow Čikolu. Ne uspije dalje od zbrojevke, al vježbat ćemo.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pa on je onda winner kandidat. Previ reprezentant drustva
    Njega znam s Pridea. Kad je trijezan simpatican čovjek

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Što možda zapravo i nije loše, čitam sad komentare ispod tog članka starog 5 godina, i ljudi mu čestitaju da se napokon "ne srami priznati da je Hrvat i domoljub". Dakle, možda bi mogao privući i Škorine glasače tom snimkom.
    Konzultatni, čitate li ovaj topic? Dakle Peđa može privući i komunjare i domoljube .

P.S. U pravu si Marta, ja mislim da je meni najdraža Yesterday od Niprija!
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 08.01.2020. at 10:57

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

baš sam jučer opet vidjela snimku predsjednika koji je tvrdio da "nikad neće biti predsjednik".

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Peđa je super.
    Pametan, elokventan i jako pošten dečko.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku

baš sam jučer opet vidjela snimku predsjednika koji je tvrdio da "nikad neće biti predsjednik".
    Vidis da je istina da se promijenio

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Vidis da je istina da se promijenio
    aha
    mijenja se po potrebi

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Saša, što te navodi da bi B. Glavašević bio sposoban premijer? Ne drag dečko, nego - premijer.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Na kraju je ispalo da je država išla naprijed (najviše smanjila dug) samo s građevinom Tihomirom.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

B Glavasevic mi se cini kao netko tko moze pridobiti glasace plus kao netko tko ima dovoljno integriteta da bi se okruzio ljudima koji se razumiju u svoja podrucja. Meni se cini da je to najvaznija odrednica za tu funkciju- ne mora premijer sve znati, nego mora znati odabrati ljude koji ce opci interes stavljati ispred partikularnog. Npr Plenkovic je sastavio vladu u kojoj smo za vecinu ministara tek culi kad bi probile afere. I samim time on je za mene nesposoban premijer. Na stranu sad sto sam ja ljevicarka, a on konzervativac.
    Moj je dojam da B Glavasevic jasno oblikuje svoje misli, da je uvijek u javnim istupima vodjen unutrasnjim nacelima, a ne interesima i da je uza sve to lisen patetike i kica. Sigurno mu je minus kod glasaca da je mlad i potencijalno preobrazovan, ali i to se moze promijeniti.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Da bi se išta od toga ostvarilo, prvo SDP mora većinom pobijediti na izborima što mi se u ovom trenu čini potpuno nemoguće. SDP se prvo mora sam srediti.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

...privući neke nove, mlade, sposobne ljude.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa naravno.
    Ja sam samo iz udobnosti kauca komentirala sto bi oni trebali napraviti. Dakle po meni prvo rijesiti da Bernardic ne smije ni pod koju cijenu nositi izbore- jer onda fakat nemaju sanse. Ja jos nisam srela nijednu osobu kojoj je Bernardic ok. Kad to rijese, onda vratiti Glavasevica i izaci na izbore. U medjuvremenu nek se desnica poubija sama i voila. Sve sam im smislila .

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jer najgora postizborna stvar jest dijeljenje plijena s raznim Beljacima, Vrdoljacima i sličnim štetočinama.
    Isto je i s HDZ-om kad im se priključi neki Đapić.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Sigurno mu je minus kod glasaca da je mlad i potencijalno preobrazovan, ali i to se moze promijeniti.
    Samo ga treba klepnut po glavi tupim maljem.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mislim, jesu li HR umirovljenici imali ikakvu korist od Hrelje?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ma ništa od toga, HDZ će biti na vlasti i u sljedećem mandatu, samo da malo riješi taj problemčić sa Škorom.
    A uostalom, što ne bi i koalirao sa Škorinom strankom? Pa nije Škoro Božo Petrov, ne sjećam se da je rekao da će ići javnom bilježniku nešto ovjeravati.
    Njihovo (mislim i na HDZ i na Škoru) glasačko tijelo je vjernije, posvećenije, zainteresiranije... neće se tu ni SDP ni nitko drugi uspjeti probiti. Milanović je sad pobijedio samo zato jer su se ljudi (koji su glasali za njega) htjeli riješiti Kolinde.
    Ako u HZD-u sad ne dođe do nekog opakog unutarstranačkog rata, ništa od svega toga, ostaju na vlasti oni i dalje. Ne vjerujem da će se poubijati, brzo će oni doći k sebi što im je činiti.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Jer najgora postizborna stvar jest dijeljenje plijena s raznim Beljacima, Vrdoljacima i sličnim štetočinama.
    Isto je i s HDZ-om kad im se priključi neki Đapić.
    To je apsolutno tocno. No cak i to je bolje od npr koalicije HDZ i Skoro. Ili bilo kakvog HDZa. U bilo kojem obliku.
    A ljevica ima malih stranaka koje bi mogle konsolidirati i mozda tako preci izborni prag i ciniti neku razliku- Nova ljevica, Radnicka fronta- sad vec bulaznim znam, nema sanse da te stranke ikad predju izborni prag, no evo fantaziram.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Štetočine su iste, bile lijeve ili desne. HNS, HSLS ili HSS u današnjoj formi simbol su žetončića. Pristaju baš na sve za foteljicu.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 08.01.2020. at 12:54

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Čitam malo program te Radničke fronte. Čovječe, drug Tito je mala beba prema tim idejama . Odlazak u mirovinu s 55, renacionalizacija poduzeća koja su sad u stranom vlasništvu...nisam išla dalje.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Na osnovu čega garantiraju odlazak u mirovinu s 55?
    Je l to kao, tehnički si u mirovini, ali zapravo nemam nikakve isplate?
    Na taj način rješavaju nezaposlenost .

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja se ne slazem oko toga da su stetocine iste. Uopce bez namjere da idealiziram ikoga lopovluk koji je pocinio HDZ, jos od ideje o 200 obitelji nadalje jer neusporediv sa bilo kim drugim. Dakle na stranu ideologiju i zagadjivanje javnog prostora bogom, domovinom, nacijom. Cista ekonomija. Nisu sve stetocine iste. Sto ne znaci da bi zato trebalo ikome gledati kroz prste, da me se ne bi krivo interpretiralo.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Čitam malo program te Radničke fronte. Čovječe, drug Tito je mala beba prema tim idejama . Odlazak u mirovinu s 55, renacionalizacija poduzeća koja su sad u stranom vlasništvu...nisam išla dalje.
    E, da, mala beba
    Posljednje uređivanje od ina33 : 08.01.2020. at 14:38

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Eno vidim na zutoj stampi da Murdoch sad na Barbadosu cita knjigu Uthopia for Realists, al mislim.da se kod RF ne radi o tome .

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj sin maturant jučer se javio da će malo zakasniti iz škole, jer je otišao s kolegama na onaj Juričanov skup sa šatorom ispred holdinga, hehehe...https://www.telegram.hr/politika-kri...ga-ne-predaju/
    Pitam ga poslije je li dobio janjetinu, ali figa - kaže da su drugi već sve pojeli kad su oni stigli, zastigao je samo čaj... Nema veze, bilo im je ovako:
    Kad više nemamo Feral, ovo je nešto slično, samo prilagođeno 21.stoljeću...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Peterlin, super
    To je pravi kulturni performans. Kad nam je Labrovic vec otisao, otvorio se prostor za Juričana. Labrovic je Biskupica na boks meč izazvao, kad je shvatio da nema razuma, nego samo mišići.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj Labrović i one ovce

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Joj Labrović i one ovce
    Aaaa, sad se sjećam!

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sin maturant jučer se javio da će malo zakasniti iz škole, jer je otišao s kolegama na onaj Juričanov skup sa šatorom ispred holdinga, hehehe...https://www.telegram.hr/politika-kri...ga-ne-predaju/
    Pitam ga poslije je li dobio janjetinu, ali figa - kaže da su drugi već sve pojeli kad su oni stigli, zastigao je samo čaj... Nema veze, bilo im je ovako:
    Kad više nemamo Feral, ovo je nešto slično, samo prilagođeno 21.stoljeću...
    Hahaha, fantastično.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

dakle delirium interruptum

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo nešto za , Jelenu (između ostalog)

https://www.telegram.hr/politika-kri...a-adventu/amp/

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Evo nešto za , Jelenu (između ostalog)

https://www.telegram.hr/politika-kri...a-adventu/amp/

Eto, bravo!

Kažem ja - Feral 21.stoljeća!

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja se bojim za Juričana malo.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja se bojim za Juričana malo.
    I ja. Istovremeno mi je drago da kopa svugdje.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, bravo!

Kažem ja - Feral 21.stoljeća!
    Da. A ja sam se jučer kad sam uvidjela slicnost s Biškupićem i Labrovićem, za performans kod Poglavarstva, shvatila da mu je Labrovic bio u timu. Nadam se da ce nastaviti sad kad se vec krenuo eksponirati. Nije ugodno, nikako. Hrabar je!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •