https://www.google.com/amp/s/radiogo...-gluposti/amp/
Evo malo o aroganciji.
“Ta Milanovićeva “arogancija”, u državi koja ne da nije osobito osjetljiva, nego je krajnje neosjetljiva na ljudska prava, strahovito je zgodna medijska dosjetka. Imamo pravomoćno osuđene i neosuđene, imamo svoje privatne teroriste, vlastite naciste koji se prenemažu, pa su kriptonacisti, Imamo gej parade koje brani više policijaca nego protokolarne posjete predsjednika svjetskih velesila. Imamo gospođe u haljinama nategnutim do krajnjih mogućnosti materijala, koje gaze djecu, i nisu produžile vozačku dozvolu. Imamo kompletan užas, da u cijelim familijama nitko ne smije govoriti, jer će svi skupa ostati bez prihoda. A sve što smo kolektivno ustanovili je da Milanović nije dovoljno prilagođen, i da ne crkuće u dovoljno prilagođenom tonu.”
Uglavnom, da sam ja netko vazan u SDPu, sigurno ne bih se Bernardicem kao potencijalnim premijerom isla na parlamentarne izbore, nego bih povukla nazad Bojana Glavasevica i njega stavila kao svjezeg, pametnog, obrazovanog, elokventnog, mladog politicara koji nema nikakvih repova ni afera iza sebe. I koji bi radikalno odudarao od Plenkovica i Skore. A da sam Plenkovic parlamentarne bih provela jos prije ljeta. Jucer me prosla neka
jeza da smo mozda izborom Milanovica pomogli Skori da se odluci natjecati za premijera i nedajboze dobije.
Isto kao sto smo onomad prije desetljeca glasali za Josipovica, umjesto da smo glas dali Bandicu- puno bi nam manju stetu nanio da je bio predsjednik.
Sent from my iPhone using Tapatalk