Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni se čini da iz te sveopće pljuvačine nema više natrag
    Mogu reći iz svoje pozicije, toliko je struka u kojoj radim popljuvana da riječ svakoga, ali baš svakoga s ulice, za medije vrijedi više i dat će mu veću težinu (jer naravno, zvuči aferaški i skandalozno). Stvorila se ogromna doza nepovjerenja i javnost zapravo nema pojma kakvo je stvarno stanje, koliko god se mi trudili komunicirati svoju (stručnu) stranu.
    To me je baš jako razočaralo, uvijek sam bila optimist ali sad više ne vidim da može biti bolje jer mediji sve više idu za klikovima, a sve manje za suhim faktima

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se čini da iz te sveopće pljuvačine nema više natrag
    Mogu reći iz svoje pozicije, toliko je struka u kojoj radim popljuvana da riječ svakoga, ali baš svakoga s ulice, za medije vrijedi više i dat će mu veću težinu (jer naravno, zvuči aferaški i skandalozno). Stvorila se ogromna doza nepovjerenja i javnost zapravo nema pojma kakvo je stvarno stanje, koliko god se mi trudili komunicirati svoju (stručnu) stranu.
    To me je baš jako razočaralo, uvijek sam bila optimist ali sad više ne vidim da može biti bolje jer mediji sve više idu za klikovima, a sve manje za suhim faktima
    Al to nije (samo) hrvatska boljka. To je generalno tako. A politike/novac to podupiru jer im odgovara ustrašen dezorijentiran narod. Vijesti nema. Nemaš se na što osloniti. Nešto na strane medije stabilnijih zemalja, s jakim civilnim društvom. Nemam želudac da čitam Naomi Klein, ali ono što sam počinjala je baš na tom tragu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •