Pokazuje rezultate 1 do 50 od 477

Tema: Psihoterapija i dozivljaj iste u drustvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    ok, samo meni je zadnjih par stranica dominantan dojam da psihijatrija ne može pomoć ničemu
    A kad je sasa otvorila topic malo u stilu branimira bilica, ja sam dobila poriv napisat kako to izgleda kad je stvarn gadno, vecinu vremena, desetljecima. Jer je to moje iskustvo.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.01.2020. at 20:03

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    A kad je sasa otvorila topic malo u stilu branimira bilica, ja sam dobila poriv napisat kako to izgleda kad je stvarn gadno, vecinu vremena, desetljecima. Jer je to moje iskustvo.
    a možda je dobro se da se otvoreno priča o iskustvima, vjerujem da je već samo venitliranje barem malu mrvicu iscjeljujuće, ali svejedno (uz svo dužno poštovanje i suosjećanje) se vrlo lako upadne u zamku donošenja zaključaka na temelju pojedinačnih iskustava
    a da si meni napisala da sam nešto rekla u stilu branimra bilića bih se uvrijedila (nitko ne reče, jel se smijemo smijat )

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    a možda je dobro se da se otvoreno priča o iskustvima, vjerujem da je već samo venitliranje barem malu mrvicu iscjeljujuće, ali svejedno (uz svo dužno poštovanje i suosjećanje) se vrlo lako upadne u zamku donošenja zaključaka na temelju pojedinačnih iskustava
    a da si meni napisala da sam nešto rekla u stilu branimra bilića bih se uvrijedila (nitko ne reče, jel se smijemo smijat )
    Što se mene tiče možemo se smijati, ja se u svom životu znam smijati oko svega .

Ali ne pričamo samo i isključivo o svojim pojedinačnim iskustvima s ciljem da totalno ubijemo u pojam jednu struku i sustav oko nje ... stavljamo naglasak na stvari izvan sasinog svakodnevnog profesionalnog iskustva, iz kojeg ona, sigurno opravdano, ističe da tu ima jako puno borbe sa stigmom. I ima. Ali ima i još taj jedan cijeli svijet onoga što nikada ne dođe u psihijatrijsku ordinaciju, a koje se ne može staviti samo pod kišobran “stigma”, nego i hrpu svega drugoga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •