Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj babymib prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na savetu. Zapravo upoznati smo sa time, medjutim u Turskoj ne rade u ovom slucaju vracanje samo zenskih embriona jer kazu da oni to ne smatraju bolescu i da ako vec danas moze da se sa tom dijagnozom dodje do potomstva zamisilite sta ce tek biti kroz 20 ii 30god. Moj muz je eto jedini u svojoj siroj porodici sa tom mutacijom tako da se to moze desiti i ako vam otac i majka nisu nosioci tih mutacija... u svakom slucaju svakako sam ubedjena da cemo imati zenskice
    Pravi ste srecnici da imate spermatozoide u spermogramu, svaka cast! Jeste imali neke intervencije do sada ili nista? Kakvi su vasi hormoni?

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Pozdrav ,
    Nisam bas vjesta na ovom forumu pa sam se mozda zakacila na neciju poruku
    Posljednje uređivanje od New York : 28.01.2020. at 09:18

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Uglavnom mi smo trudni ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Mikro tese ljudi radite ❤️ I ne odustajteee

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Citiraj New York prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom mi smo trudni ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Mikro tese ljudi radite ❤️ I ne odustajteee
    Uauuuu bravoooo Vi ste radili ICSI u Nemačkoj?

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Hvalaaa❤️❤️

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Da❤️❤️❤️❤️ Mozda dva puta dobijes por jer me nesto zeza pa pisem jos jedno ... u Munchenu Kinderwunsch centrum Pasing ...

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Ljudi sretno svima ❤️
    Ovo je teska situacija za sve i zato hrabro i naprijed

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Citiraj Sonja8444 prvotno napisa Vidi poruku
    Pravi ste srecnici da imate spermatozoide u spermogramu, svaka cast! Jeste imali neke intervencije do sada ili nista? Kakvi su vasi hormoni?
    Cao Sonja8444,
    do sada nismo imali intervencije mi smo za azoo saznali prošle godine tek.
    LH i FSH (23 i 10) su bili povišeni testosteron u granicama normale i od urologa iz Bgd dobili 3 meseca terapiju, davala sam mu BREVACTIDE 2x nedeljno-i posle toga na spermogramu i dalje 0. Tada predlažu neku od intervencija, i ja tad insistiram da uradimo mikrodelecije y hromozoma i kariotip jer sam to sve pronalasla na nasim i stranim sajtovima, prosto da su nam to odmah tražili ne bi bilo ni potrebe za hormonima jer je kod nas razlog mikrodelecija na y hromozomu. Tada sam resila da idemo dalje i odlučili se prvo za Solun, tamo predlagali donaciju, i onda je izbor definitivo pao na dr.Emre. Objasnio nam je da kod velikog broja muskaraca postoji mikrodelecija na y hromozomu (yzfc region) ali da oni nemaju nuzno azoo vec npr crypto ili oligospermiju i da njima tu analizu nikada ni ne traze da urade pa je i ne otkriju.
    Parovi o kojima sam čitala na internetu su uglavnom imali uredan kariotip i mikrodelecije i bilo mi je teze jer nisam mogla da nadjem nikog sa identicnim problemom .Volela bih da mi je to neko ranije rekao ili da sam imala da procitam to negde i zato sam i odlucila da pisem na nekom od foruma...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •