Citiraj Elena20 prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav, kod nas nazalost takodjer azospermija, vec se borimo 5 godina.. Imali smo uspjesnu microtesu ali nazalost nisam ostala trudna nakon vise postupaka, odlucili smo probati jos jednom u Turskoj. Kako ste se odlucili izmedju dr. Emrea i dr. Tansela? Isli bi vjerovatno kod oboje na konzultacije ali nam jedan predlaze terapiju a drugi ne, tako da smo malo zbunjeni.. Hvala na odgovorima i sretno svima
Cao,
ja mogu da kazem samo u svoje ime da sam se za dr.Emrea odlučila nakon gomile procitanih foruma sto nasih sto stranih (bukvalno sam citala i Turske forume). Koliko sam shvatila imaju potpuno drugaciji pristup sto se tice pripreme za micro TESE, tj dr.Emre ne daje uvek terapiju nama lično je objasnio da kod azoo u slucaju delecije y hromozoma kada je testosteron u granicama normale potpuno je beskorisno davati terapiju( moj muz je u Srbiji primao Brevactide tokom 3 meseca i nije bilo nikakvog pomaka). Dr Tansel s druge strane je tražio dodatnu terapiju od 4 meseca... mi smo se ipak odlucili za dr.Emrea jer mi dr Tansel uopste nije odgovarao na poruke kada smo trebali da ugovorimo konsultacije i drago mi je da je ovo nas izbor jer me je doktor odusevio pristupom i ne znam...bas nam je legao... e sad mi jos nismo stigli do vto pa za to mogu tek naknadno na pricam... koji je uzrok azoo kod vas jel znate, i da li si i ti uradila sve potrebne analize posto to cesto doktori zanemare kada se kod nadje da je muskarca problem...