-
Cure koje koristite uloske, ako nemate ili ne zelite platnene, probajte ove koje je hula.hop linkala ili neke slicne. Koristim ih povremeno uz casicu i koristila sam ih do sada jer sam stavljala utrogestane pa mi se bas i ne bi dalo prati platnene jer jedva da odvod i tus ocistim (zapravo mm cisti
) od te ljepljive mase.
Hula.hop, razmisli o casici za kasnije. Meni je bila isto otkrice, kao i Galiciji.
Character, Riri, meni su pomagali u prvoj trudnoci przeni guljeni ljesnjaci. Neki se kunu u gorke bademe, ali njih stvarno ne znam gdje nabaviti, osim ako netko ima stablo u dvoristu.
Mi smo jucer bili na mini pregledu u bolnici jer moja dr nema slobodan termin u sljedecih mjesec dana. Kod nas to funkcionira nesto drukcije nego u Hrvatskoj, ali smo ipak vidjeli bebu. Nisam bila sigurna hocemo li ju cirnuti jer zdravstveno pokriva 3 uzv, ali svejedno je dr pogledala kuca li srce i razvija li se sve kako treba. Slika uzv se prikazuje na flat screenu na zidu pa je nasa curka cijelo vrijeme gledala, pokazivala prsticem i vikala: Riba! Riba! 
I ono sto je meni bilo dosta bitno, opet smijem trcati 
Sljedeci tjedan opet kod babice da napravimo plan pregleda do kraja trudnoce i NIPT, i za 2 tjedna opet u bolnicu za nuhalni. A onda, ako se situacija s koronom ne iskomplicira dodatno, letimo do ekvatora
Sunce i more!
Hm, strije... U prvoj trudnoci sam se religiozno mazala kremom koju sam umutila i nisam dobila niti jednu, a inace ih imam po ledjima i bedrima. Koliko se sjecam, statisticki je samo 3% manja sansa da ce one zene koje se mazu dobiti strije, odnosno sve je stvar genetike. Tako da sretno nam svima 
Ima jedna dobra knjiga za one koje vole cinjenice potkrijepljene brojkama i statistikom Emily Oster: Expecting better.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma