Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pitanje za nize razrede OS: moji su dobili upute od uciteljica sto procitati, sto rijesiti, napisati itd. Jedna uciteljica je rekla da skolu na trecem shvatimo kao nadopunu skolskog gradiva i na neki nacin odrzavanje kontinuiteta. Rekla je da djeca ne trebaju raditi zadace koje su im zadane u Skoli na trecem, nego su obvezna raditi zadace koje nam ona iskomunicira, sve ostalo je dobrodoslo, ali nije obvezno.Druga uciteljica je također poslala detaljne upute ali se nije izjasnjavala oko obveze pracenja Skole na trecem.
    Kakve ste vi upute dobili?

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Kod nas TV je opcija. Moraju raditi ono što im njihova učiteljica pošalje, iako im je TV bio zabavan kao i zadaća tamo. Rekla sam im da tu zadaću ne moraju raditi. Dobivaju još i zadatke iz boravka, tako da bi im sve skupa bilo previše. U gimnaziji još nije krenulo, pa veliki hvata krivine

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje za nize razrede OS: moji su dobili upute od uciteljica sto procitati, sto rijesiti, napisati itd. Jedna uciteljica je rekla da skolu na trecem shvatimo kao nadopunu skolskog gradiva i na neki nacin odrzavanje kontinuiteta. Rekla je da djeca ne trebaju raditi zadace koje su im zadane u Skoli na trecem, nego su obvezna raditi zadace koje nam ona iskomunicira, sve ostalo je dobrodoslo, ali nije obvezno.Druga uciteljica je također poslala detaljne upute ali se nije izjasnjavala oko obveze pracenja Skole na trecem.
    Kakve ste vi upute dobili?
    nama je učiteljica na wa ponovila zadaću sa TVa (sastav) i dodala zadaću iz prirode i matematike

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •