Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2968

Tema: Testiranje tijela vježbanjem, trčanjem, plivanjem, plesanjem i vožnjom 2020

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mislim da ovaj Zuzkin pass vrijedi za jedan dan

Rahela, sorry, na drugoj temi sam krivi broj napisala, sve u tom postu je bilo krivo

Ginger, ne razmišljaj o tome, nema smisla. Navodno se i u zraku zadržava virus, pa je onda svejedno kašlje li netko pored tebe ili ne. Hoću reći, nema smisla brinuti se sad. Možemo se zaraziti bilo gdje.

Flopice, ne vjerujem da će doći do obustave isporuke lijekova. Pa i Italija koja je u totalnoj karanteni ima redovnu opskrbu. A za ostalo, hug! i ja se ovih dana često prisjećam rata i kako može biti gore. Mi smo proveli po par mjeseci odjednom u vlažnom podrumu, bez struje i vode. Još uvijek mi se povraća na miris mlijeka u prahu

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ovaj Zuzkin pass vrijedi za jedan dan

Rahela, sorry, na drugoj temi sam krivi broj napisala, sve u tom postu je bilo krivo
    šteta ako vrijedi samo jedan dan pass kod Zuzke, nije da si ne može priuštiti tjedan dana barem

a ovo drugo, ne ispričavaj se, super je workout, preporučam ga ja

ovaj drugi ću isto odraditi, to mi je zgodno kad stavi u dnevne rasporede nešto što mi se ne svidi ili nemam opremu (bosu ball npr ), pa onda te preporuke dobro dođu da ne kopam satima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •