Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1114

Tema: Potres u Hrvatskoj 2020 :(

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

BB - iskreni savjet - makni se od svih tih viber, fb, whapp i sličnih grupa, prestani čitati te poticatelje panike, uzmi knjigu, ako imaš kadu (ne znam) opusti se pola sata pred spavanje u vrućoj vodi, obuci pidžama, popij nešto žestoko pred spavanje i odi spavati u krevet. Ako se probudiš ne diraj mobitel ni u ludilu, eventualno upali TV i pogledaj neku komičnu seriju. Nemoj sabotirati svoju psihu stalno se izlažući paničarima i širiteljima panike i crnila.

E i stavi neku glasniju muziku preko dana, ako malo i zatutnji možda nećeš ni čuti
    Posljednje uređivanje od sillyme : 25.03.2020. at 07:35

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    BB - iskreni savjet - makni se od svih tih viber, fb, whapp i sličnih grupa, prestani čitati te poticatelje panike, uzmi knjigu, ako imaš kadu (ne znam) opusti se pola sata pred spavanje u vrućoj vodi, obuci pidžama, popij nešto žestoko pred spavanje i odi spavati u krevet. Ako se probudiš ne diraj mobitel ni u ludilu, eventualno upali TV i pogledaj neku komičnu seriju. Nemoj sabotirati svoju psihu stalno se izlažući paničarima i širiteljima panike i crnila.

E i stavi neku glasniju muziku preko dana, ako malo i zatutnji možda nećeš ni čuti
    X

Treba se zaposliti nečim korisnim. Evo, mi u firmi pokušavamo sanirati štetu, jer su u potresu stradala stakla na našim proizvodnim halama.

Jučer navečer kad je zatreslo, baš smo mm i ja komentirali - tja, nema pomoći, na to se ne možeš pripremiti ni zaštititi. Imamo u predsoblju emergency ruksak (voda, dvopek, rezervne čarape tople, set lijekova) i deke, te dogovor gdje i kako se nađemo ako se razdvojimo (kod mog auta, garaža je blizu, a opet dovoljno udaljena od visokih zgrada. Tam isto imam nešto opreme za nedajbože. Drugo mi ne pada na pamet. Spavamo u pidžami, jedino što je odjeća za idući dan (ili hitnu situaciju) pripremljena da se može brzo zgrabiti. S druge strane, ako fakat zatrese onak divljači, baš ništa ne pomaže, pa onda nema nikakve svrhe trošiti energiju i živce na ono što ne možemo predvidjeti. Pripremiš što možeš i odeš spat. Sretno (svima )!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •