Pokazuje rezultate 1 do 50 od 851

Tema: Kako (psihički) podnosite izolaciju? Kako si olakšati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ako ću od ičega imati PTSP ,onda je od odlaska u ducan u vrijeme korone.Morala sam jucer u nabavku i to je užas.
    Žena ima masku, ali kada prica na mobitel skine ju, mesar ima masku, ali radi sa spuštenom. Pa koja korist onda od istih. Znam da ne moras nositi masku, ali ipak manje pljuješ okolo ako ju imaš.
    Isto tako, u Interparu je ok, puštaju ljude na kapaljku, ĺjudi drže razmak, ajde osim mesara ok iskustvo.
    Ali Lidl, puštaju ljude bez obzira na količinu u ducanu, stavljam stvari na traku nakon kaj je ovaj prije mene platio da bi mi se ovaj iza zalijepio za leđa, stvari skoro pobacao na moje. Puše mi za vrat, nema maske, užas.
    Nemam novaca za dostavu iz raznih opg-ova. Plaćam karticom a termine za dostavu je nemoguće dobiti, a jesti se mora. Kupila sam i tati, tako da mi je bar to jedna briga manje u ovom trenutku.
    Ali da je stresno je, kada sam došla doma ko da me kamion pregazio.
    Ovako i ja u nedjelju kad sam obavljala veiku nabavku. Užas.
    Sad idem samo u minimarket po kruh i to svaka dva ili tri dana...ostale dane mogu i bez kruha ...
    Ne želim ni razmišljati o ponovno odlasku za dva tjedna ...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Sad idem samo u minimarket po kruh i to svaka dva ili tri dana...ostale dane mogu i bez kruha ...
    Ja kupim kruh i onda ga stavim u frizer, pa vadim po potrebi. Srećom ovaj koji jedemo se super ponaša u tim uvjetima. Uopće se ne vidi razlika. Jedino kaj mi sada takva glupost zauzima prostor u frizeru.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam jutros vidjela sigurno 25 ljudi u redu (duuugačkom, na odgovarajućem razmaku) ispred kvartovskog kioska sa svježim povrćem i voćem. Na pamet mi ne pada ulaziti...

Mi smo se snašli, ali nismo za to zaslužni. Imali smo više sreće nego pameti, jer ja se nisam baš trgala puno tražiti. Podsjetila me kolegica. Njezina susjeda ima svoje povrće, a ja sam i prije na placu znala kupovati od te gospođe. Naručila sam mladu mrkvu, svježu salatu, luk i rotkvice, a kolegica je donijela. Prekrasno povrće... Jučer je moj mlađi tako navalio na salatu da se pitam hoće li zalihe potrajati do ponedjeljka, jer nova pošiljka može biti najranije u utorak.

Što se tiče kruha - ni mi ga ne jedemo u velikim količinama. Za vikend ću vjerojatno ispeći domaći, ali imam jedan paket dugotrajnog integralnog, za svaki slučaj. Ne hranimo se time, ali stoji u špajzi za slučaj hude sile.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 09.04.2020. at 11:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •