Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Pa niti u pravoj nastavi nisu svi aktivni.
    I u pravoj nastavi se trudi pa dio uvijek spava ili pravi nered. Zasto bi nastava na daljinu bila drugacija?
    Ali ocito netko ima metode .
    Npr. sutra ce mom sinu jedna profesorica drzati video konferenciju cijelom razredu da im objasni plan ispravljanja jedinica. Prvi put u mjesec dana djeca ce s nekim imati kontakt uzivo i moci ce postavljati pitanja i dobiti odgovor u stvarnim vremenu.
    ovo je sramotno!!!! i tužno.

Već sam pisala moji rade jako puno, pčelice radilice, smatram da su preopterećeni. Količina gradiva i zadataka koje dobivaju mi nije normalna.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je sramotno!!!! i tužno.

Već sam pisala moji rade jako puno, pčelice radilice, smatram da su preopterećeni. Količina gradiva i zadataka koje dobivaju mi nije normalna.
    Zasto? Pa moje oboje djece od prvog dana imaju samo pisanu komunikaciju oboje.
    Vecinom sa samo uputama sto da procitaju i napisu, uz povremenu prezentaciju ( pisanu, bez tona).
    U mom svemiru je to jedina nastava na daljinu.
    Vjerujem da nisu jedina koja zivi u takvom svemiru.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Zasto? Pa moje oboje djece od prvog dana imaju samo pisanu komunikaciju oboje.
    Vecinom sa samo uputama sto da procitaju i napisu, uz povremenu prezentaciju ( pisanu, bez tona).
    U mom svemiru je to jedina nastava na daljinu.
    Vjerujem da nisu jedina koja zivi u takvom svemiru.
    nisu jedina. nasa skola je sva takva. linkovi na prezentacije s tevea, linkovi na tv kalendar za povijest i eventualno radni listici. i stranice iz udzbenika i zadaci iz radnih. prestrasno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •