Pokazuje rezultate 1 do 50 od 274

Tema: Toksična pozitivnost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vidi stvarno, pobrkah Inu i Lili.
    Evo iskreno, nisam citala Louise ni Brunu niti kad osjetila potrebu za time, ali na poruke na vodi mi se bljuje.
    Ne volim self-help prirucnike, podsjete me na onu kako sam sam sebe za percin izvukao iz blata ili cega vec. Ljudi imaju velika ocekivanja i misle da ce im samo citanje rijesiti probleme. A 'uzdaj se u se i u svoje kljuse' je valjda prenarodsko i obicno i ne kosta nista da bi neku pouku iz toga mogli izvuci.. Hocu reci, to su sve opce poznate stvari onome tko ih zeli i moze vidjeti i primijeniti.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Evo iskreno, nisam citala Louise ni Brunu niti kad osjetila potrebu za time, ali na poruke na vodi mi se bljuje.
    Ne volim self-help prirucnike, podsjete me na onu kako sam sam sebe za percin izvukao iz blata ili cega vec. Ljudi imaju velika ocekivanja i misle da ce im samo citanje rijesiti probleme. A 'uzdaj se u se i u svoje kljuse' je valjda prenarodsko i obicno i ne kosta nista da bi neku pouku iz toga mogli izvuci.. Hocu reci, to su sve opce poznate stvari onome tko ih zeli i moze vidjeti i primijeniti.
    potpis
    louiseine poruke s vode i simlesa po teveima i coelho su mi jednako smece

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    ....
    Ima znanstvni (?) članak na tu temu, nisam čitala članak nego članak o članku. Tamo je Deepak primjer ali Louise se sasvim dobro uklapa u teoriju, ako je suditi po bocama vode... A kad se sjetiš tko se sjetio stavljati njene izjave na boce vode tek tad ti je jasno da ni obrazovanje ni bogatstvo - ništa ne može spasiti osobu od nje same

https://www.forbes.com/sites/emilywi.../#660912af1f02
    Posljednje uređivanje od sillyme : 19.04.2020. at 11:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •