Pokazuje rezultate 1 do 50 od 851

Tema: Kako (psihički) podnosite izolaciju? Kako si olakšati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ljudi su se definitivno opustili, i ja sam među njima, tj osjećam se puno opuštenije nego prije mjesec dana, a da mi muž nije iz anksioznog spektra bila bih još opuštenija.
    Kad su otvorili tržnice pred Uskrs i svi su sa zgražanjem dijelili slike gužvi i redova, govorili smo "ovo će buknit za dva tjedna". A nije, brojke su otišle zamjetno dolje.
    Ljudi se druže vani, ponesu pivice i sjednu malo dalje nego inače

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Ljudi su se definitivno opustili, i ja sam među njima, tj osjećam se puno opuštenije nego prije mjesec dana, a da mi muž nije iz anksioznog spektra bila bih još opuštenija.
    Kad su otvorili tržnice pred Uskrs i svi su sa zgražanjem dijelili slike gužvi i redova, govorili smo "ovo će buknit za dva tjedna". A nije, brojke su otišle zamjetno dolje.
    Sve isto kao kod tang, čak i muž i komentari za Ukrs

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja obrnuto, jučer sam skoro pukla, pun mi je k posla, ovih dana sam svaki dan završavala oko 18 + sat-dva iza 20
    Tak da sam sretna da je 3 dana vikenda a imam samo pol dana posla za odradit

Ali da, i ja se osjećam već kao u zatvoru, ne smeta me baš toliko ni puno posla ni rad od kuće ali osjećam se kao u onom groundhog day, mentalni zatvor, htjela bi negdje iz rutine i iz ovog fizički malog svijeta u kojem sam zapela a svodi se praktično na kvart, popit kavu s prijateljima, otić u kupovinu prošetat (ne mogu vjerovat da mi se ide u dućan), odvest do vikendice, ili na more... Nadam se još malo pa ćemo moći i to.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I mi smo jučer prvi put nakon uvođenja mjera otišli na grunt pokositi travu. Bilo mi je glupo za to tražiti propusnicu, pa smo pričekali odluku da se smije u susjednu županiju.
    Ljudi su na brdu opušteniji nego u gradu, ali može im biti. Svatko radi na svojoj zemlji, cvrče roštilji, ali baš se ljudi ne okupljaju kao prije. Dovikuju se preko međa, ali nisam primijetila veće skupine. Bit će i toga, ali većini je nekako još prerano. To je ok.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kod nas su se ljudi opustili pred Uskrs (shopping) i za Uskrs (proslave) i sad nam brojevi pokazuju problem. Pod tim mislim na Minnesotu, ne SAD opcenito. Nije svuda isto, a neki su ionako skroz opustili mjere.

Doslo nam je lijepo vrijeme, svi su ga zeljni, s obzirom na 5-6 mjeseci minusa i snijega. Ljudi su svuda. U dvoristima su tulumi (jucer kod susjeda 10 automobila i oko 30 odraslih i djece trce na sve strane). Na srecu, susjedi su nam dovoljno daleko da me samo briga onako globalno, jer nisu jedini, a ne zbog straha da ce nas direktno zaraziti. Ducani su nam prepuni, preporucene maske nose samo poneki.

Od sutra na posao mogu uredi i tvornice bez direktnog kontakta s javnoscu (koji nisu radili do sad jer nisu esencijalni). Skole i faksa nema do jeseni... ako ce i tad. Trenutna stay at home odredba nam vrijedi do 3.5., a nakon toga... tko ce znati.

Mima, super intervju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •