Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Moj informacije iz Bavarske kažu da im je online nastava katastrofa. Ovo naše je svemirski brod.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Moj informacije iz Bavarske kažu da im je online nastava katastrofa. Ovo naše je svemirski brod.
    U Bavarskoj nisu mogli smisliti da pošalješ mail s uputama što treba pročitati i riješiti, i što poslati? I staviti link na edukativne igrice i videa?
    Jer to je veliki postotak naše online nastave.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

E da, uciteljica od mog sina je zadnje tjedne na padlet stavljala raznorazne edukacijske sadržaje, snimali su im video iz učionice i tako nešto.... po mome se potrudila sasvim solidno. Kod nas su roditelji ti koji su poprilično nezainteresirani, u jednom mailu mi je i rekla kako sam ja jedna od rijetkih koja joj zapravo odgovori na pitanja i da neki feedback. Nekoliko puta je napomenula kako je i njima sve ovo novo i da uče sto i kako u hodu

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ne,nije istina. Vecina profesora radi odgovorno i posteno svoj posao. I trudi se izici u susret razlicitim upitima,potrebama i zeljama.
    Ovakvo blacenje skolstva na mojoj dragoj Rodi vec dugo nisam procitala. Nisam vise mogla sutjeti.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj perla5 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne,nije istina. Vecina profesora radi odgovorno i posteno svoj posao. I trudi se izici u susret razlicitim upitima,potrebama i zeljama.
    Ovakvo blacenje skolstva na mojoj dragoj Rodi vec dugo nisam procitala. Nisam vise mogla sutjeti.
    Na sto si se tocno referirala? Koji post?

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Na sto si se tocno referirala? Koji post?
    Ma konstantno je jedna osoba izrazito negativna prema svima u skolstvu.
    Razumijem da su neki profesori aljkavi i nikakvi i da su podlozni kritikama i to je sasvim ok. I treba to mijenjati!
    Ali da su svi losi i da je skolstvo i online nastava generalno losa,jednostavno nije istina.
    Zao mi je da Rosa vise ne pise,imala je lijepe argumente i nudila je dobar uvid u stanje u nastavi.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Razumijem da su neki profesori aljkavi i nikakvi i da su podlozni kritikama i to je sasvim ok. I treba to mijenjati!
    Ali da su svi losi i da je skolstvo i online nastava generalno losa,jednostavno nije istina.
    Zao mi je da Rosa vise ne pise,imala je lijepe argumente i nudila je dobar uvid u stanje u nastavi.
    Ne bih bas rekla da su neki profesori ovakvi ili onakvi , i da je to rezervirano samo za neke. Npr. imam uvid u srednju strukovnu i 5r. osnovne i moja djeca nisu imala niti jedan sat uzivo, niti jedan snimak koji je napravio njihov profesor i vecina se svodi na pisane upute sto moraju odraditi sami. I nasoj strucnoj sluzbi je to potpuno normalno. Zao mi je sto se nalazos prozvanom, ali to meni nije nikakva nastava.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ja se slazem da je to katastrofalno. I da pedagoska sluzba u toj skoli lose radi. I ne razumijem kako ravnatelj ne reagira ako ima prituzbi roditelja.
    Ali nisu svi profesori takvi,jednostavno to moram reci. Velika vecina se trudi i drzi online satove i odgovara ne puste poruke i komentira zadatke i dostupni su online(u bilo kojem obliku).
    I trude se.
    I nisu uhljebi.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Hvala ti na podrsci.

Ma , jasno, ima ljudi koji rade lose i kojima se nista ne da. Isti ti nisu nista bolji ni u realnoj ucionici...

Jednako kao sto sam ja jako razocarana jednim dijelom zdravstvenog sustava jer na vidjelo izlazi da masa ordinacija mjesecima nije radila nista, nisu cak ni slusalicu dizali, a primali su placu kao i oni koji su u zdravstvu bili "na prvoj crti " (mrzim taj izraz, ali neki mazohisticki poriv me tjera da ga ovdje upotrijebim) i koji svoju djecu nisu vidjeli tjednima.

Neki domovi zdravlja su imali zakljucana vrata, moj konkretno.
    Isturili su na portu sirotu spremacicu koja je kroz prozor masi vikala da "idu na hitnu", a ako ih tamo odbiju da onda dođu svom LOM-u nazad , ali da ga prije nazovu. A ovaj ne dize slusalicu...

To su sve problemi velikih sustava, netko ce se potrgati, netko ladi jaja.

A razlog zasto slabo pisem: u pogonu sam svaku dan od 8 pa do...do kad treba...jucer u 21.15 kad sam mislila da je dosta za taj dan, stize poruka moje ucenice, teenagerice koja mi se zali da ju druga iz razreda maltra preko drustevnih mreza, ali i preko inboxa u virutalnoj ucionici.suze,drama.
    Pa zovi, pa slusaj..pa zovu roditelji..prijete odlaskom na policiju...pa zovem pedagosku sluzbu je li u nasoj nadleznosti dalje sto poduzimati...do 22.30..
    Ne mogu ugasiti mob, to su moji ucenici i roditelji, ali da mi je svega dosta-je.

Jutros u 8 me docekalo 38 novih zadaca za pregledati od mojih nocnih ptica. Sreca pa imam vremena za pregledavanje jer znam da spavaju do 14.h.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I da, update vezano za profesora iz OŠ mog djeteta koji se nije javio od 15.3.
    Javio se neki dan, sve ih je lijepo pozdravio i rekao da poslusaju "nesto od Mozarta, ali mogu i jazz ili sto god ih veseli" i da naprave umnu mapu.
    I to je to od njegovog rada.
    Otkaz bih mu sprasila iste sekunde...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •