Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Nalazi mi svi vrijede. Kad sam bila u 2mj pogledala je nalaze pape i brisa i tad sam vadila hormone i jos nesto. Tad sam nosila D1 uputnicu. I trebala doci u 3mj na postupak i tad su zatvorili

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Pozdrav, ja imam sličnu situaciju. Bila sam u 3.mj i dogovor je bio da se javim 3.DC za terapiju i u 4.mj su zatvorili. Danas sam zvala jer mi je 1.DC i nisam skužila tu proceduru sa tih 14 dana? Dal se može danas poslati mail pa ako oni odg da uspijem do četvrtka tamo, il moram čekati iduči ciklus i poslati 14 dana ranije.. Uopće nekužim taj dio..

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Uh, ne znam ti kaj pametno reći, jer mene nisu htjeli uzeti kad mi je par dana ranije stigla menstruacija. Čudno da ti nije sestra to uopće spomenula, ali probaj nazvati sutra pa pitati čisto da ne gubiš vrijeme. Iz mojeg iskustva imam osjećaj da neće proći, ali možda su malo ublažili to sve, ne znam ti konkretno odgovoriti.
    @tiara, jako mi je žao i jako držim fige da nabuja u zadnjih par dana. A i prošli FET-ovi su ti zbog endometrija odgađani, ak se dobro sjećam?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •