Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: Pandas sindrom - OCD, tikovi, hiperaktivnost izazvana streptokokom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Početno

Drage mame. Nakon 4.5 godine pretraga, istrazivanja, traganja, testiranja; i mom sinu je dijagnosticiran Pandas u KBC Osijek.
    Divna dr.Peric nam je bila doktorica.
    I mi smo bili do sad 3/4x na extencilinu. Nakon njega, bude par mjeseci dobro i onda opet polako tikovi pa svi drugi simptomi.
    Sad mi sin ima 10,5 godina. Nezna se kako ce reagirati u pubertetu. Ast je jos uvijek preko 700. Normala je <150. Ima li tko da je dostigao tu razinu, ili se izlijecio? Postoji li druga opcija,osim extencilina?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mudri.ana@gmail.com prvotno napisa Vidi poruku
    Drage mame. Nakon 4.5 godine pretraga, istrazivanja, traganja, testiranja; i mom sinu je dijagnosticiran Pandas u KBC Osijek.
    Divna dr.Peric nam je bila doktorica.
    I mi smo bili do sad 3/4x na extencilinu. Nakon njega, bude par mjeseci dobro i onda opet polako tikovi pa svi drugi simptomi.
    Sad mi sin ima 10,5 godina. Nezna se kako ce reagirati u pubertetu. Ast je jos uvijek preko 700. Normala je <150. Ima li tko da je dostigao tu razinu, ili se izlijecio? Postoji li druga opcija,osim extencilina?
    Dijete može primiti IVIG terapiju. Dr.Perić je Ivig davala u liječenju PANDAS-a koliko se sječam, Extencilin nije terapija iako ako se počne davati dovoljno rano može uvelike pomoći...

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Drage mame, da li mi možete poslati kontakt telefon od dr.Peric. Mojoj kćerki je dijagnosticiran Tourette syndrom, ali se sumnja na PANDAS...
    Da li dr Perić samostalno uključuje Ivig terapiju ili se ipak mora kontaktirati dr Kovačević(iz Čikaga)

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Mozete mi se molim vas javiti ili poslati vas mail bas bi mi trebala razmjena informacija sobzirom da je ova situacija rjietka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •