Ljudi moji, da vam javim kako napredujemo, isprobali hrpu homeopatije i dodataka, potrošili na to još veću hrpu novaca. Potrošila mjesece na čitanje istraživanja o bolestima, dodacima, fb grupe itd. Tikova se malo rješimo pa se nikad sto posto ne povuku. Streptokok je tvrdokorna beštija koja se sakrije, začahuri, nebi ni znali da je skriven u tijelu moga sina, da ne kontroliramo ASO titar koji je stalno povišen. Uz to tu su i ostali svi popratni problemi i prijeteće bolesti nad glavom. Evo konačno sam otkrila nešto izvanredno pa da vam brzo javim, rezultati su preeeeeedobri. BIOCIDIN. Ja sam uzela u kapima jer je najbolji za GI trakt. Već dugo sam sumnjala da je streptokok mog sina skriven u crijevima, što se onda odražava na mozak. Nakon dva dana uzimanja po dvije kapi Biocidina dobio je takvu herxheimerovu reakciju, temperatura 39.5 trajalo jedan dan i onda se počeo čistiti, prestali tikovi, probava se pokrenula, crknuti patogeni izlaze van. Uz biocidin se inače preporuča uzimati neko vezivo kao glinu ili ugljen, da se izbjegne herx odumiranje bakterija i parazita, ali ja mu nisam davala zbog njegove povijesti opstipacije. Prezadovoljna sam, jesu skupe kapi, oko 100 $ mislim da sam platila, ali dovoljna je čak jedna kap dnevno, one stvarno rade. Potpuno su biljne.