Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
Ali ne radi se o mom iluzornom ocekivanju da slusamo istu glazbu i volimo iste filmove ili kako ti kazes da se nađemo na istoj duljini
Radi se o njihovom temeljnom uvjerenju, kao sto ti imas temeljna uvjerenja koja su vaznija od samog djeteta. Meni je taj diskurs dobro poznat i mozda ces ti imati srece pa ce ti djeca biti posve nalik tebi, u dlaku isto razmisljati oko vaznih stvari kao sto sva djeca mojih roditelja imaju te "ispravne stavove", osim mene.
Nije to Leksikon da se nalazimo na istoj valnoj duljini. To je pitanje prihvacanja ili odbacivanja, a ako nije prihvacanje, onda je sasvim sigurno odbacivanje koliko god to odbacivanje bilo mlako i benigno. Ne znam koje bih religijsko uvjerenje pretpostavila vlastitom djetetu.
Meni je to tvoje poimanje odnosa roditelja i djeteta u odrasloj dobi cak i infantilno.
Ne moze me nitko uvjeriti da ce u potpunosti prihvatiti svaki izbor i odluku svog djeteta, ma sto god to bilo.
Taj ili laze ili nije svjestan koje sve izbore nasa djeca mogu donijeti u buducnosti.