rehab prvotno napisa
Hajde, i ja sam tebi opet iznova odgovarala na sva ona pitanja sto sam ti vec jucer odgovorila, pa mi neces zamjeriti. I na pitanje o homoseksualcima sam ti jucer odgovorila ali ako ti je lijeno prelistati unazad postove, opet cu.
Smatram da je obitelj kao temeljnu jedinicu na kojoj pociva drustvo, potrebno sacuvati u njenoj konzervativnoj formi sa svim varijacijama (jednoroditeljske obitelji, heteroseksualni parovi bez djece, itd). Ozakonjenjem homoseksualnih brakova i posvajanjem djece od strane homoseksualnih parova, otvara se prostor za razne druge opcije koje smatram krajnje devijantnima. Zasto sam ti postavila pitanje koje jesam ? Upravo zato sto jedan npr. incestuozni par moze traziti ozakonjen brak i posvajanje/udomljavanje istim argumentima koje traze homoseksualci. Koliko znam, incest nije definiran kao bolest (Sasa ce to bolje znati), ljudi se vole, zreli su, odrasli.. Koga briga sto rade u krevetu, jel ? I nemojte mi sad o histericnim prognozama jer vec sad imamo priliku citati o trudnim "muskarcima", obiteljima gdje su svi skupa izmijenjali svoje spolove i slicno. Ja ne mislim da je to napredak drustva, nego sumrak civilizacije. To ce nas stici prije ili kasnije jer nitko nece imati valjan argument zasto ne dozvoliti jednima ako smo dozvolili drugima.