betty blue prvotno napisa
Buduci da ne mozes navesti nijednu inicijativu takve "manjine" u hrvatskoj, ja cu pretpostaviti da ih nema. Samim time smatram da se za prava manjine koja ne postoji ne treba boriti.
Ali teoretski kada bi postojala, morala bih prvo prouciti sto te manjine traze, tj koja prava. Ako govorimo o poligamiji, ne bih ju dozvolila sve dok se ne postigne rodna jednakost. Kada zene budu u jednakom postotku vlasnice nekretnina, u jednakom postotku budu imale saborske zastupnike, budu na rukovodecim pozicijama, zrađivale isto kao i muskarci, tj kada budu ravnopravne, onda bih dozvolila uz jasan i nedvosmislen pristanak svih ukljuvenih i poligamiju i poliandriniju. Mislim da Hrvatska nije spremna na tako nesto zbog rodne neravnopravnosti zena, tj da bi takav sustav vodio jis vecoj neravnopravnosti ili cak porobljavanju.
Sto se incesta tice, protiv sam bilo kakvog odnosa u kojem ne postoji obostrani pristanak, protiv sam ozakonjenja veza unutar prve rodbinske linije jer takve odnose smatram neravnopravnima, ali ako se dvoje rođaka zeli vjencati nemam nista protiv. Incest je evolucijski tabu među govoto svim sisavcimq, stoga smatram da je incestuozan odnos uz svjesan i informiran pristanak obje ODRASLE osobe iznimno rijedak.
A sad ti meni odgocori na moje pitanje o homoseksualcima.