Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
Oprosti rehab. Opet se vracamo na "nije rekao/nisam rekla".

Kako bih izbjega ikakvo donosenje zakljucaka, molim da mi odgovoris na pitanja na koja si se referirala:

1. Sto mislis o pravima homoseksualaca da upraznjavaju svoje seksualne sklonosti i ne skrivaju svoje seksualne sklonosti? Mislis li da homoseksualci imaju jednaka prava kao heteroseksualci? Ako heteroseksualni par ima pravo na udomljavanje i posvajanje djece, mislis da homoseksualni par zasluzuje isto pravo? Ako ne, zasto ne?
2. Sto mislis o Feralu?
3. Kakav je tvoj stav oko referenduma iz 2014, o braku kao zajednici muskarcu i zene?
4. Mislis li da je svjetonazor rimokatolicke crkve vazan segment u odgoju djece, odnosno bi li radije odabrala sekularan odgoj ili katolicki odgoj?

Molim da se zabiljezi da ova pitanja ne inputiraju nista. A sad se primpremi, jer cu inputirati: mislim da na ova pitanja neces odgovoriti. Slobodno me razuvjeri, necu se ljutiti.
Inace sam na skoro sva ova pitanja vec iznad odgovorila ali evo, mozemo opet.
1. Smatram da homoseksualci imaju pravo upraznjavati svoje homoseksualne sklonosti i izaci iz ormara. Smatram da homoseksualni brak i udomljavanje/posvajanje djece ne treba biti ozakonjeno, a obrazlozila sam u prethodnim postovima zasto.
2. Smatram da je Feral mnogo dao velik doprinos slobodi medija i pisanja u Hrvatskoj, otkrili su brojne vazne afere i na tome im cestitam ali ne svidja mi se sto se feralovci predstavljaju kao uzorne velicine i moralni idoli jer oni to nisu. Kompromitirali su sami sebe odredjenim potezima koje sam iznad navela. Imam dojam (koji ne mora biti tocan) da su se zanijeli u misiji koju su imali i otisli u pogresnom pravcu.
3. Smatram da je taj referendum bio nepotreban, da je bio huskacki nastrojen i da je nepotrebno doprinijeo polarizaciji drustva
4. Za odgoj svoje djece uvijek odabirem katolicki odgoj u skladu s rimokatolickim ucenjem. U svakoj drzavi postoje sekularne i katolicke skole. Moja djeca idu u sekularnu skolu jer u mjestu gdje zivimo ne postoji katolicka skola. Smatram da izbor obrazovnih ustanova treba biti sarolik i da svatko treba moci biti u prilici da izabere za svoje dijete obrazovanje kakvo zeli.